woensdag 9 september 2020

Workshop green egg

Specialistisch advies nodig? Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack im Thalia Onlineshop! Bestel snel jouw tuinartikelen. Wil je de Green Egg eerst eens proberen en uitleg krijgen wat je er allemaal mee doen, of ben je al een tijdje bezig met de Green Egg en wil je je grenzen verleggen?


Workshop green egg

Eenvoudig een workshop boeken. Heeft u zelf een mooie locatie in gedachte? En dat allemaal door het zelf te doen. Jou goed en persoonlijk adviseren, dat vinden we belangrijk en ook nog eens erg leuk. De prijs voor een workshop masterclass is €8per persoon.


Hiervoor krijgt u de cursus inclusief drie drankjes en de koffie, daarna kunt u zelf meer bestellen bij de locatie. Schrijf je direct in voor een workshop ! De kosten voor de workshop bedragen €p. In de eerste workshop leert men in kleine groepjes van maximaal personen een menu te maken. Hoe moet ik contact opnemen met jullie? Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen.


Er zullen meer data beschikbaar komen. De cursus wordt gehouden bij het door 3-Michelin sterren bekroonde restaurant “De Librije” in Zwolle. Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer heeft een zeer moderne kookstudio, Librije’s Atelier.


Kom dan naar Aarle-Rixtel en leer alles wat je altijd al wilden weten van het bereiden van gerechten op de keramische barbecue. Een barbecue of barbecue workshop tijdens uw personeelsfeest, bedrijfsopening of familiefeest? Hét kookwonder om mee te grillen, stomen, roken en koken! Het draait eigenlijk om de controle van de temperatuur en de diverse mogelijkheden.


Workshop green egg

Na de uitleg gaat u zelf aan de slag. Heb je een Green Egg in huis of ben je van plan er een aan te schaffen? Workshop Koken op de Green Egg. Boek dan de workshop ‘Koken op de Green Egg ’ bij Henk van Keulen. Hierbij komen de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod zodat je dit tijdens de volgende bbq zelf thuis kunt toepassen.


Kees Reli zijn onderdeel van het Beef-X BBQ team en is deelnemer- én organisator van landelijke BBQ wedstrijden. Alle a-merken BBQ in een winkel. Of je nu beginnend kookliefhebber bent of een door de wol geverfde keukenprins of -prinses, Kookstudio Amsterdam heeft voor iedereen een geschikte workshop. Kies in het keuzemenu hiernaast een workshop die bij jou past. Green Mais zum kleinen Preis hier bestellen.


En kijk in de agenda om data voor deze workshops te vinden. Aanmelden kan via het menu-item contact, je kunt ook een mailtje. GROEI ACHTER JE BIG GREEN EGG : VOLG EEN WORKSHOP.


Wie leert, blijft zichzelf uitvinden. En het is ook nog eens hartstikke leuk. Vooral als het een workshop EGG ’en is. Een professionele Big Green Egg chef brengt je basisvaardigheden bij of nieuwe skills en technieken. Master Class door Nederlands Kampioen Ralph de Kok!


Ralph is sinds vier jaar chef-kok voor Big Green Egg Europe en geeft onder meer clinics en demonstraties door heel Europa. Ralph werkte onder meer al met top-Michelin-chefs als Lucas Rive, Ysbrandt Wermenbol, Martin Kruithof en vele andere! De Weber Classic workshop is een BBQ workshop om de basis technieken van het echte barbecueën onder de knie te krijgen.


De workshop is niet enkel bedoeld voor mensen die een Weber hebben of op het punt staan een Weber bbq aan te schaffen, maar is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in kwalitatief barbecueën. Wessel Buddingh’ is CEO van Big Green Egg Europe. Vanuit het duurzame hoofdkantoor in De Lier is hij verantwoordelijk voor de distributie van de Big Green Egg naar landen.


Van Albanië tot Zweden zeg maar. Maar marktleider in het keramische barbecue segment word je niet overnight. Tijdens deze basisles verzorgt Big Green Egg samen met Librije’s Atelier een exclusieve workshop , waarbij Big Green Egg -specialist Ralph de Kok en de chef-kok van Librije’s Atelier starten met een uitgebreide uitleg. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief.


Tijdens de Big Green Egg BBQ workshop leert u de culinaire BBQ kneepjes van onze chef. Wij leren u alles over werken met de Big Green Egg en basisbereidingstechnieken zoals roken, grillen en zachtjes roosteren. Een echte stoere workshop in onze riante buitenkeuken met onze Big Green Egg BBQ’s. Ook bv houtskool, een barbecue workshop en een leren schort zijn producten die wij verkopen. Er is niets dat de Big Green Egg niet kan.


Van knapperig brood tot de meest verfijnde desserts. Door het unieke, dubbelwandige keramiek kunt u de temperatuur tot op de graad nauwkeurig regelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts