vrijdag 18 september 2020

Zelf fiets bouwen

SelektHuis vertaalt jouw woonwensen naar een droomhuis. Groot aanbod Fietsen en goedkoop. Mooie Fietsen bestel je eenvoudig online. Vergelijk hier alle aanbiedingen.


Zelf fiets bouwen

Altijd groot aanbod in fietsen. Wil je heel goedkoop voor jezelf een fixie of single speed bouwen ? Of wil je misschien oude racefietsen opkopen, ombouwen en weer verkopen? Als je goed doordacht te werk gaat kun je hier prima wat mee verdienen. In de basis is het proces voor een fixie of single speed precies hetzelfde. Hiernaast vind je alle Doe het zelf artikelen!


We helpen je op weg met het ombouwen van je racefiets om naar een Singlespee vertellen je waar je op moet letten als je een fiets gaat kopen en geven je toegang tot de veelgestelde vragen over het bouwen van je eigen fixie. Ombouwset elektrische fiets en ebike kits: wilt u uw bestaande fiets ombouwen naar een elektrische fiets ? Een elektrische fiets maken door uw bestaande fiets om te bouwen naar een elektrische fiets ? Bekijk de voordelige oplossing van Fietsunie. Voor iedere fiets en voor ieder budget hebben wij een ombouwset die van u fiets een e-bike maakt. U kunt er voor kiezen om uw gewone fiets zelf om te bouwen of u kunt bij een van onze dealers terecht voor professionele ombouw van uw fiets en goede service. Een fiets samenstellen is een spannend proces.


Je weet maar écht of je eigen fiets helemaal in orde is wanneer je erop rijdt. Maar het resultaat is wel een fiets die volledig overeenkomt met jouw noden. Dat is ook het grootste voordeel: je kunt werkelijk alles zelf kiezen.


Begin met het skelet van je fiets : het kader. Als zijn fiets gestolen is helemaal! Natuurlijk al de zovéélste en natuurlijk met alle kinderzitjes en alle andere extra’s die hij nodig heeft… Hij wil geen nieuwe meer, maar wel een goeie en omdat het bij mij nu vrij rustig is beloof ik hem, binnen een paar dagen, een sterk herenrijwiel te bouwen.


Voor minder dan het verschil in prijs tussen een gewone fiets en een elektrische fiets heeft u onze ombouwset elektrische fiets inclusief BTW en verzending. De FMH Motor ombouwset elektrische fiets bevat alle benodigde onderdelen om je eigen fiets om te bouwen naar een elektrische fiets ! Echter voor een veel lagere prijs! Fixie bouwen – Je eerste Fixed Gear.


Een super leuk hobby project. Je bent lekker met je handen bezig en je houd er nog iets super tofs aan over ook. Je hebt wel enige technische kennis nodig en je moet met normaal handgereedschap om kunnen gaan. Het opbouwen van een doe-het- zelf lithium batterij vereist een grondig begrip van de batterij principes en moet niet worden geprobeerd door iemand die geen vertrouwen heeft in zijn of haar elektrische en technische vaardigheden. Gelieve dit artikel in zijn geheel te lezen voordat je jouw eigen ebike-batterij probeert te bouwen.


Zoek informatie over Finecomb. Van een standaard fiets naar een elektrische fiets ? Het kan met de universele elektrische fiets ombouwset van Power-Bike. De ombouwsets van Power-Bike passen op vrijwel alle fietsen van bekende en minder bekende merken, maar ook op speciale fietsen, zoals gehandicapten fietsen, driewielers, bakfietsen, tandems en ligfietsen in onze blog vind u meer informatie hier over.


Na een vrijblijvende reservering bij de gekozen dealer zal de configuratie besproken worden en definitief gemaakt worden. De fiets wordt vervolgens volledig met de hand opgebouwd door één van onze vakmensen in. Ook geen probleem natuurlijk want wij adviseren je graag over wat wij (of een leverancier uit ons netwerk) kunnen leveren. Met jouw budget moet je gewoon voor een afgemonteerde fiets gaan, want zelf een fatsoenlijke fiets samenstellen voor die prijs lukt nooit.


Zelf fiets bouwen

Zelf geen frame of onderdelen? Heb je nog wat langer gedul dan kan je in december prachtzaken doen bij Hopmans. Als een elektrische fiets te duur is in aanschaf, kan men altijd nog overgaan naar het zelf bouwen van een elektrische fiets. Daar heeft men dan een gewone fiets voor nodig, en een ombouwset die verkrijgbaar is bij de fietsenhandelaar of via het internet. Maar voor het zelf bouwen van een elektrische fiets is ook handigheid en moed nodig.


Je eigen Brompton samenstellen is eenvoudig met de Bike Builder. Doorloop eenvoudig de verschillende stappen om tot jouw gedroomde vouwfiets te komen! Heeft interesse om uw fiets om te bouwen naar elektrisch, maar bent benieuwd hoe de ombouwset werkt? Maak een afspraak of kom langs op een van de vrije inloop dagen. Montage Het ombouwen van uw fiets naar elektrisch is goed zelf te doen, maar we nemen de installatie graag voor u uit handen.


Ook kun je kiezen om zelf je eigen fiets om te bouwen naar een elektrische fiets. Dan zul je een keuze moeten maken uit verschillende ombouwsets waarmee je zelf je fiets om kunt bouwen naar elektrisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts