woensdag 26 november 2014

Betonplaten gebruikt

Naast nieuwe betonplaten heeft Dam Beton ook een groot assortiment aan gebruikte betonplaten. Vind gebruikte betonplaten. Deze 2e hands betonplaten komen terug in onderstaande tabel en geven een overzicht van het huidige aanbod gebruikte betonplaten.


Afmeting: 100x100cm Dikte: 14cm Aantal: 41stuks. Stelconplaten gebruikt ( betonplaten ) 100x100cm. Prijs: €3- per stuk excl.

Franco per volle vracht, doch afhankelijk van de afleverplaats. Wat houdt een stelconplaat gebruikt in De stelconplaten gebruikt worden uit een bestaand werk gehaald en worden vaak al op stapels klaar gezet. Bent u op zoek naar voordelige, gebruikte betonplaten ? De gebruikte betonplaten zijn van goede kwaliteit en zijn uiteraard voordeliger dan volledig nieuwe platen.


Zo heeft u de kwaliteit die u van ons gewend bent, maar dan tegen een kleiner prijsje. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.


Betonnen dakelementen voor een loods of grote schuur. Goed voor circa 770mdakoppervlakte.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De Keij werkt snel en efficiënt met betonplaten en industrieplaten van hoogwaardige kwaliteit.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. We leveren de betonnen platen in een groot aantal standaardmaten, al dan niet uitgevoerd met constructieve wapening voor hoge aslasten. Wal Beton is leverancier van een ruim assortiment aan prefab betonproducten. Naast betonplaten (stelconplaten), silowanden, keerwanden, stapelblokken en multiblokken, leveren wij beton-gerelateerde producten als afwateringsgoten, perssap duogoten en menggranulaat. Ik heb 1betonplaten oftwel industrieplaten nodig van 2x2.


Zijn de betonplaten met enkel bewapeningsnet goed genoeg qua betonkwaliteit voor ons terrein? We hebben gevraagd wat voor ondergrond hij gebruikt en of hij op veengebied het parkeerterrein gaat aanleggen. Het was zware kleigron in de Betuwe. De betonplaat kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, voor kuilplaten of ten behoeve van verharding voor bijvoorbeeld een parkeerplaats. De prijzen van onze betonplaten en betonproducten Natuurlijk leveren wij betonplaten en andere beton producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen en profiteert u van de partij aanbiedingen.


Een Constar vloer is eenvoudig te leggen, weer op te nemen en te herleggen. Een betonplaat met deze structuur kan dan ook uitstekend gebruikt worden op vee routes en kavelpaden waar veel modder voorkomt. Door zijn traanplaatstructuur heeft deze plaat grip in meerdere richtingen.


Naast het grote assortiment aan nieuwe betonnen keerwanden hebben wij ook een groot aantal L-keerwanden en U-keerwanden staan die worden verkocht als zijnde restpartij. Dam Beton levert een compleet assortiment betonplaten en zijn zowel te koop in nieuw, 2e keus als gebruikt.

Het gebruik van betonplaten is ideaal voor verharding. Bij een minder draagkrachtige ondergrond is het voordeel t. Wilt u een kavelpa toegangsweg, buiten- of binnenterrein van uw bedrijf snel en efficiënt verharden? Kies dan voor de oplossing van De Keij uit Dodewaar welke complete projecten realiseert!


Van grondwerkzaamheden tot het leveren en leggen van betonplaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts