dinsdag 25 november 2014

Buiten gaskachel

Buiten gaskachel

Buitenkachel voor in jouw tuin. Met een tafelhaard creëert u een bijzonder aangename sfeer op uw terras en zit u heerlijk warm buiten ! Verkrijgbaar als zelfstandig element of met een tafel van hardhout, aluminium of steigerhout. U kunt de losse (inbouw-) tafelhaard in uw eigen tafel van hout of natuursteen plaatsen. De binnenste pijp voert de rookgassen van de gaskachel af naar buiten , de buitenste pijp zorgt voor de aanvoer van zuurstof naar binnen.


Daarom is dit systeem de meest veilige keuze voor nieuwbouwwoningen met mechanische ventilatie. Het pijpmateriaal kan rechtstreeks naar buiten of door het platte dak naar buiten geplaatst worden. Door ons dealer net werk is de mobiele gaskachel uit economisch oogpunt en gemakshalve niet meer weg te denken. De gaskachel brandt de hele avond en zo hoeft u niet op te letten of er hout op de kachel moet.


Voor het sfeergevoel heeft de gaskachel keramische blokken zodat het een echt vuurgevoel geeft. Nadelen van een gaskachel buiten. Naar de gaskachel moet een gasleiding worden aangeleg anders kan de gaskachel niet branden. Een goede tuinhaard is weerbestendig en kan zonder problemen de hele winter buiten blijven staan. Ze worden gemaakt van gietijzer, steen, beton en roestvrij staal of een combinatie daarvan.


Veel tuinhaarden kunnen ook uitstekend als barbecue fungeren door gebruik te maken van een (op maat gemaakt) barbecue rooster. Deze buiten kachel heeft stoof ringen om boven op grote en kleine pannen te kunnen plaatsen variërend van wok pannen, braadpannen en soep pannen. Vergeet niet een leuk assortiment van alles branders met en zonder oven en of stoof niet ook buiten dienst kunnen doen als patio heater.


Bekijk alles met buitenkachel! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout. De gaskachel kan eenvoudig worden aangesloten op een gasfles door middel van de bijgeleverde gasslang en drukregelaar. Deze buiten gashaarden zijn gemakkelijk aan te sluiten en werken op propaangas of aardgas.


Diverse buitenhaarden in verschillende stijlen. Ons aanbod van buitenhaarden is chique, stijlvol en nergens anders te vinden. De gaskachel werkt minder goed bij temperaturen lager dan graden Celsius met de gasflessen die afgebeeld worden bij het product. Vloeibaar butaan kookt bij ongeveer -5°C.


Hierdoor is butaan ongeschikt voor toepassingen waarbij de temperatuur waarin de gastank of gasfles staat opgesteld beneden de 5°C is. Bijvoorbeeld tijdens de winter! Kies dan voor een gaskachel.


Er zijn vele voordelen gebonden aan het gebruik van een gaskachel. Het is makkelijk, schoon, veilig en het is mogelijk om de gaskachel op verschillende standen te zetten. En ga je plots nog weg, dan hoef je niet te wachten voordat het vuur gedoofd is. De diameter van het rookgasafvoerkanaal mag in veel gevallen niet kleiner zijn dan de diameter van de afvoeraansluiting van de gashaard. Een te smalle rookgasafvoer is niet in staat om de rookgassen voldoende naar buiten te leiden.


Aan de andere kant zorgt een te grote afvoer ervoor dat de rookgassen te snel afkoelen. Met een gashaard of gaskachel creëert u met slechts een druk op de knop van uw afstandsbediening een gezellig haardvuurtje. Een gashaard of gaskachel is dan ook erg gebruiksvriendelijk. Het is schoon, makkelijk en veilig. Daarnaast heeft stoken op gas ook verschillende voordelen.


Gashaard voor buiten ‘s Zomers wilt u natuurlijk zo lang mogelijk buiten kunnen blijven zitten. Met een gashaard voor buiten van Warmtestore wordt dit mogelijk. Hoezeer het ook afkoelt: u zit er alsnog behaaglijk bij in de tuin.


Gaskachel voor in tent of onder overkapping. In veel gevallen zijn ze verrijdbaar, zodat u overal in de tuin een prettig verwarmd zitje kunt creëren. Wilt u een gaskachel kopen? Dan bent u bij Van Manen aan het juiste adres!


Buiten gaskachel

Onze adviseurs in de showroom beantwoorden graag uw vragen en gaan samen met u op zoek naar de moderne gaskachel. Nette gaskachel voor op camping.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts