maandag 24 november 2014

Houten bord met tekst voor buiten

Presenteer Uw Gerechten Op Stijlvolle Houten Borden. Bekijk Onze Verschillende Stijlen! Duurzaam, lichtgewicht en weerbestendig. Zoek naar borden met tekst op de nieuwe KensaQ.


Borden voor binnen en buiten.

Houten Tekstborden koop je eenvoudig online bij bol. Deze houten borden van Douglas hout kunnen voorzien worden van grote teksten en eenvoudige afbeeldingen. We maken de borden naar wens op iedere grootte tot 1cm.


Alles v beton behalve lades. Al mijn houten borden zijn met de hand gemaakt en van hoge kwaliteit. Het is en blijft uiteraard een natuurproduct. Gegraveerde plastic borden zijn geschikt voor binnen en buiten.


We graveren de gewenste tekst en afbeelding in het bord.

Ruime keuze aan teksten op verschillende formaten oud steigerhout. De houten tekstborden zijn gemaakt voor in uw woning en niet voor buiten. Magneetbord angels, mooie tekst ! Brocant oude look bord met leuke tekst ! De borden worden voorzien van een of meer degelijke ophanghaken. Een tekstbord met een leuke tekst over 10. Verkrijgbaar in diverse kleuren.


Het bord op de foto heeft een formaat van 50xen is lichtgrijs (atraciet) Wil je de tekst zelf plakken. Ontwerp nu je eigen tekst op hout! Ga voor een persoonlijk cadeau.


Binnen werkdagen heb je jouw tekst op hout in huis. Houten borden creëren een gezellige, nostalgische sfeer. Heet je gasten welkom met een knus houten bord of richt je huis in met borden met inspirerende woorden of een boodschap. Weerspiegel je innerlijk in je interieur met een tekstbord met een spreuk die bij jou past.


Alternatieven voor het tekstbord zijn het wandbord of –paneel. Ontdek ons unieke assortiment borden. Vandaag bestel morgen in huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Dus een stevige en zeer licht materiaal en ze zijn ook zeer geschikt voor buiten. Onze houten borden worden gemaakt van gebruikt hout.


De teksten worden vervolgens met de hand erop geschilderd. Hout is een flexibel materiaal en werkt door invloed van temperatuursverschillen. Er kunnen scheurtjes ontstaan of oneffenheden op het hout zitten. Dat maakt de borden des te mooier en geeft ze een robuuste en unieke uitstraling. Leuke steigerhouten spreuk en tekstborden welke met de hand zijn gemaakt.


Voor binnen en buiten Afmeting ca. De tekst wordt op de borden geplakt daarom zijn deze borden niet geschikt voor buiten. Wat voor gelegenheid ook, je eigen tekst op hout wordt altijd met veel liefde en plezier ontvangen.


Leuk voor binnen en buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts