maandag 24 november 2014

Uittrekbaar windscherm in cassette

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Alles voor jouw tuin op beslist. Gereedschap l Potten l Planten etc. Find windscherm tuin vandaag! Bekijk ons gehele balkonschermen ssortiment online.


Uittrekbaar windscherm in cassette

Een goed windscherm is stevig, duurzaam en kan je makkelijk opbergen wanneer het tuinseizoen voorbij is. Naast standaard windschermen, die tevens dienst kunnen doen als afscherming van een zitplek of een tuin, biedt Praxis ook een uitgebreid assortiment uittrekbare windschermen. Een uittrekbaar windscherm zit in een cassette. Deze prachtige zijluifel biedt de nodige privacy en beschermt je tegen wind en zon.


Het is perfect om ongestoord te ontspannen in de tuin, op het terras of op het balkon. Een windscherm zorgt namelijk ook voor meer privacy in de tuin. Zit je achter een windscherm , dan kunnen voorbijgangers en buren niet zien wat je aan het doen bent.


Uittrekbaar windscherm in cassette

Zeker als je veel inkijk hebt in de tuin, is dit prettig. Heb je het scherm niet nodig, dan staat het niet in de weg. Je kunt ook zorgen dat je terras of balkon afgezet wordt om meer privacy te krijgen. Uittrekbaar Windscherm Aluminium 300x180cm Een praktisch Uittrekbaar Windscherm (type 030) dat bestaat uit een aluminium cassette en een donker grijs gekleurd 1 polyester doek. De wandbevestigingsbeugels en een stevige vloerbevestiging voor het eindpunt worden meegeleverd.


Dit uittrekbaar zonnescherm is ideaal voor uw terras of balkon zodat u deze zomer volop kunt gaan genieten van het mooie weer. Daarnaast kunt u uw terras of balkon afzetten voor meer privacy. Het zonnescherm is eenvoudig te installeren. Terrasscherm Inova is zo geconstrueerd dat er altijd een passende oplossing is voor uw situatie.


U bevestigt de cassette eenvoudig aan een muur of staander van een veranda. Beschikt u over palen of muren waar u het windscherm tussen kunt monteren. Dan is deze vast - vast opstelling de ideale oplossing.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Gutachten und fachärzrliche Beratung für Betroffene u Versicherte. Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste windschermen voor jouw kleintje.


Uittrekbaar windscherm in cassette

Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Het windscherm , inclusief doek en cassette. Beugels voor montage cassette en houder (eindbevestiging). Bevestigingsmateriaal (houtdraaibouten voor cassette , schroeven voor houders, pluggen).


Montage- en gebruikershandleiding. Wat ontvang ik bij het windscherm Vento? Super service van Tectake, alsook aangenaam contact via mail! Uw win zon, en inkijk probleem is onze uitdaging! Nagenoeg voor elke situatie heeft Terras en Windscherm de oplossing.


Wij geven u graag passend advies. Een uitschuifbaar of uittrekbaar windscherm nodig? Windschermen van Trendo Externo Buitenleven zijn dé oplossing voor te veel win zon, regen of ongewenste inkijk, zodat u ongestoord en langer van uw veranda kunt genieten.


U kunt kiezen uit diverse soorten doeken zoals privacy, wind of regen doek. De windschermen die we aanbieden bij Alumbro zijn geselecteerd op hun stofkwaliteit en gebruiksgemak. Eens de schermen bevestigd zijn aan de muur is het een kwestie van één simpele trekbeweging om het zeil te plaatsen of weg te nemen. Het scherm rolt automatisch in de cassette.


Het doek van het oprolbaar windscherm is gemaakt van stevig 3grams polyester voorzien van een duurzame vuil- en waterafstotende coating. De cassette en de vloerconsole zijn gemaakt van zilvergrijs gecoat aluminium. Windscherm Inova is zo geconstrueerd dat er altijd een passende oplossing is voor uw situatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts