maandag 14 december 2020

Zwembad de blinkerd openingstijden

Zwembad de blinkerd openingstijden

Bestel nu voordelig op bol. Bekijk uw resultaten zwembadje bij teoma. GAMMA biedt een enorm assortiment doe-het-zelf materialen en alles voor je huis en tuin.


PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! De kassa sluit minuten vóór het einde van de activiteit. Op informatie zwembad de Blinkerd vindt u meer over de locatie, toegankelijkheid en huisregels. In zwembad de Blinkerd kunt u vrij zwemmen en meedoen aan zwemactiviteiten.


Zwempas voor zwemmers van jaar en. Zwemtijden, informatie, lessen en zwemactiviteiten. Hier kun je ontspannen baantjes trekken in het 25-meterbad.


Speciaal voor de allerkleinste bezoekers is er een peuterbad. Op dinsdag, zaterdag en zondag is het ondiepe bad zelfs extra verwarmd. Zwembad de Blinkerd is dagelijks geopend. Welkom op de website van ons mooie zwembad de Blinkerd. De Blinkerd is een gezellig openluchtbad in Ten Boer.


Hier kan men ontspannen baantjes trekken in het 25-meterbad. In het zwembad worden er activiteiten als gezinszwemmen, fifty-fit voor ouderen en auquajoggen georganiseerd. Voor exacte tijden zie website.


Tijdens de herfstvakantie hanteren wij aangepaste openingstijden. De openingstijden zijn per doelgroep aangepast, zo zijn er speciale tijden voor gezinszwemmen. Openluchtbad de Blinkerd bestaat uit een recreatiebassin waarin een lange glijbaan. Ook het volgen van zwemlessen is hier mogelijk.


We vinden het belangrijk dat het aanbod en de uitstraling in de kantine en in onze automaten gezond is. Om deze reden werken we in onze sportaccomodatie volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezonde keuze de makkelijke keuze. De activiteiten, openingstijden en tarieven kunnen per zwembad verschillen. Ook rond de feestdagen zijn er afwijkende openingstijden.


Haagse zwembaden gewijzigde openingstijden voor vrij zwemmen. Ook mogelijkheden buiten de reguliere. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten?


De temperatuur van dit zwembad hebben we ingesteld op graden. Op donderdag is het instructiebad extra warm (graden) voor de allerkleinsten. Op ochtenden en in het weekend is er geen baliemedewerker aanwezig. Je kunt een kaartje uit de automaat in de hal kopen of 12-kaart of abonnement in de webkassa kopen of opwaarderen.


Het totale pand is verwoest. Onderzoek naar brand vindt plaats, zodra meer bekend is lichten wij u in. De Boetzelaer hoort bij Monster! Help het zwembad opnieuw opbouwen zodat iedereen weer met veel plezier kan spetteren en wij weer zwemlessen kunnen geven.


Klik hier voor de crowdfunding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts