dinsdag 11 februari 2020

Zwembad gulpen

Vier uw vakantie in het bourgonische hart van Limburg bij Dormio Resort Maastricht. Boek een Hotel bij Mosaqua. Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires.


Bezorging waar en wanneer je wilt. Wat leuk dat je binnen duikt bij zwembad Mosaqua! Je batterij staat op het punt om volledig opgeladen te worden. Onze subtropische beleving verdient zeker een plek op jouw activiteiten-to-do- lijst. Plonzen in een van de binnen- of buitenzwembaden.


Je relaxmomentje pakken in een whirlpool of belevingsdouche. Een potje beachvolleybal op de ligweide. Jouw voorgaande bezoekers waarderen Zwemparadijs Mosaqua om de goede prijs-kwaliteitverhouding en daar zijn we trots op. Ben je toevallig inwoner van de gemeente Gulpen -Wittem of Vaals?


De subtropische beleving verdient zeker een plek op je activiteiten to do lijst. Plons in één van de binnen- of buitenzwembaden. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.


Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua in Gulpen leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € p.p.) en schoolreisje. Vervolgens moesten we onze kleding in een kluisje doen. Die was snel gevonden maar we hebben wel kluisjes moeten proberen voordat we een hadden die niet kapot was. Eindelijk konden we het zwembad in: wat een teleurstelling! Alleen omdat je er wat figuren van leeuwen en apen neerzet wil dat niet zeggen dat je een subtropisch zwembad bent!


Ons zwembad is gelegen aan de ingang van onze camping dichtbij de faciliteiten zoals het sportveldje, speeltuin en terras. Wanneer u overnacht op onze familiecamping kunt u gratis gebruik maken van onze openlucht zwembaden. Het zwembad was in mei nog niet open maar je mag als gast gratis naar het subtropisch bad van Mosaqua,.


Heerlijke avond in Gulpen gehad. Op juli ben ik met mijn gezin in zwembad Mosaqua geweest. Mijn enkel heb ik flink gestoten (blauwpaarsgeelgroen werd deze) in de wildwaterbaan maar dat kan gebeuren. Leuk zwembad , waar je met je gezin prima een aantal uren kunt vermaken.


Zwembad gulpen

Wij hadden toegangs kaarten via de camping gulperberg. Zeker een aanrader tijdens de vakantie in gulpen. Ontspannen en genieten in zwembad Mosaqua. Het is ook heerlijk ontspannen onder de neveldouche.


De kleine kids kunnen naar hartenlust klimmen en klauteren op het avontuurlijke piratenschip van wel meter. Limburg - Zwembad Mosaqua beschikt over een groot, verwarmd golfslagbad. De glijbaan is helemaal donker met lasereffecten. Welkom op terrassencamping Osebos Op een heerlijk rustige plek, centraal in het Limburgse heuvelland ligt kwaliteitscamping Osebos. De moderne uitstraling in een.


Zwembad gulpen

Zit het weer niet helemaal mee? Maar willen jullie wel kunnen genieten van wat ontspanning in het zwembad ? Bij HotelSpecials hebben we speciaal voor jou alle hotels met een binnenzwembad in Gulpen -Wittem op een rij gezet. In de provincie Limburg vind je diverse zwembaden.


Wij hebben de zwembaden uit Limburg voor je op een rijtje gezet, deze kan je hieronder bekijken. Naaktzwemmen in Zwembad Mosaqua in Gulpen. Vanaf oktober tot april heeft het subtropische zwembad Mosaqua te Gulpen om het andere weekend EXTRA openingstijden voor naaktzwemmen. Dus altijd het weekend van de Even week, de juiste datums vindt u op onze agenda. Het Zuid-Limburgse heuvellandschap is een walhalla voor wandel- en fietsliefhebbers.


Na een dagje wandelen of fietsen duikt u zo het verwarmd buitenzwembad in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts