maandag 17 augustus 2020

Water rots training

Water rots training

Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack im Thalia Onlineshop! Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen. Daarnaast wordt het programma ingezet in de hulpverlening, jeugddetentie en GGZ.


Het richt zich op de ontwikkeling van sociale competenties, het voorkomen en aanpakken van pesten, weerbaarheid en seksueel geweld. Door samen te werken, te spelen en te leven worden sociale competenties ontwikkeld. Rots en water oefenboekje.


Voor de deelnemers zijn er verschillende opdrachten om datgene wat ze hebben geleer beter blijft hangen. Deze wetenschappelijk bewezen effectieve methodiek is een van oorsprong Nederlands product dat opgezet is door Freerk Ykema. De vaardigheden zijn afhankelijk van de thema’s die er binnen deze hulpvraag spelen. Ouder en kind training Samen met uw zoon of dochter een fijne training om elkaar (nog) beter te begrijpen.


Een training in het vergroten van het zelfvertrouwen, de eigen kracht en zelfbeheersing. Ze leren hoe ze op moeten komen voor zichzelf maar daarbij wel de ander respectvol te behandelen. Deze sportieve training helpt kinderen zich bewust te worden van hoe ze overkomen op anderen en hoe ze dit kunnen veranderen. Ik wil een bijdrage leveren aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van mijn leerlingen.


Ik wil de sociale cohesie binnen mijn klas verbeteren. In deze training leren kinderen hun eigen grenzen herkennen en aangeven, maar ook de grenzen van anderen respecteren. Kinderen leren zichzelf beter kennen en hun eigen keuzes te maken. Psychofysiek betekent dat er veel ruimte is voor oefeningen.


Actie, spel en simpele zelfverdedigingsvormen worden afgewisseld door momenten van zelfreflectie en kringgesprekken. Het kan worden gezien als een training met als doel het verbeteren van zelfbeheersing, zelfreflectie, zelfvertrouwen en communicatieve en sociale vaardigheden. Deze training is bedoeld voor kinderen van tot jaar die weerbaarder mogen worden of (te) snel tot actie overgaan.


Lichaamsbeweging staat centraal. Daarnaast hebben 2advanced trainers en zo’n Master instructors een specifieke training gevolgd en daarmee een specifieke accreditatie verworven. Water staat voor in verbinding staan met je omgeving, vriendschap en communicatie.


Veel opvoeders en leerkrachten zitten met de handen in het haar. Tegen deze achtergrond zijn diverse trainingen en vormen van hulpverlening ontwikkeld. Het is een combinatie van SOVA training , anti-pestprogramma en een zelfverdedigingssport.


De Nederlander Freerk IJkema is de grondlegger hiervan en inmiddels is het programma al in veel landen succesvol uitgezet. Hier vind u alle actuele trainingsinformatie bij Stavast Coaching. Het is dus zinvol vooraf bij je zorgverzekeraar te checken hoe het zit met de vergoedingsmogelijkheden. Wij vinden dat ieder persoon de tools mag hebben om zelfverzekerd in het leven te staan.


Water rots training

De rots staat voor het hebben van een stevige basis, het opkomen voor jezelf en het maken van eigen keuzes. Het element water helpt in het samenwerken, spelen en leven met anderen. Het is een Nederlands, wetenschappelijk effectief bewezen training voor fysieke, mentale en sociale weerbaarheid die wereldwijd wordt ingezet. De vaste wekelijkse training wordt in onze dojo in Numansdorp aangeboden.


De training bestaat uit trainingen van minuten. Vooraf aanmelden kan natuurlijk altijd! Bij voldoende aanmeldingen in een bepaalde leeftijdscategorie kan ik een groepje gaan vormen en een training gaan inplannen.


Alle oefeningen zijn direct toepasbaar in het dagelijks leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts