vrijdag 7 augustus 2020

Yucca binnenplant

Yucca binnenplant

Kies zelf je afleverdatum! Hét online tuincentrum met meer dan 10. Controleer de Yucca regelmatig op luis en ander ongedierte. Hoe eerder deze worden waargenomen hoe groter de kans op bestrijding. Kijk hierbij vooral onder en tussen het blad.


Yucca binnenplant

Spint zal je niet snel aantreffen bij een Yucca. Mocht de Yucca besmet te zijn raden wij aan dit direct te behandelen met een chemisch of biologisch middel tegen ongedierte. Het kan zelfs schadelijk zijn om de Yucca dan extra voeding te geven. Alleen in de lente en zomer zullen de bladeren wat voller worden, maar het is niet nodig om de plant elk jaar te verpotten. In de meeste gevallen is het goed eens in de drie jaar de Yucca in een grotere pot te zetten.


Botanische rots in de branding. Een stoer figuur, die er altijd voor je is. Zo’n type is de Yucca , of palmlelie. Met een onweerstaanbare combinatie van kracht en bescheidenheid is het een plant om goede vrienden mee te worden. Deze eigenwijze stressverlager staat bekend om zijn puntige bladeren en Tex-Mex uitstraling.


In de warme kas gaat de plant wortelen en uit de slapende ogen op de stam ontspruiten jonge loten, waaruit nieuwe bladhoofden groeien. De mooiste kamerplanten voor alle interieurs. Bekijk ook onze goedkope kamerplanten top 10.


Mooie Yucca Elephantipes binnenplant van 123planten! Deze kamerplant heeft drie dikke stammen met daarop puntige groene bladeren. Deze plant geeft een stoer uiterlijk aan je interieur. Bestel deze grote Yucca plant online en laat hem thuis bezorgen.


Met zijn stevige bladeren en houten stam kan hij wel een stootje hebben. Palmlelie - Yucca elephantipes. Een ideale kandidaat voor mensen die niet zulke groene vingers hebben. Yucca verzorging Informatie over de verzorging van de Yucca kamerplant Meest uitgebreide.


Grote Yucca binnenplant met stenen pot De totale hoogte van de plant is 2cm. De stenen pot is lichtbeige. Doe een leuk bod en hij is voor jou.


Handig om te weten: welke plant je ook kiest, geen enkele kamerplant houdt van tocht. Laat je verleiden door de prachtige bloemen van een Hortensia of bijvoorbeeld een Curcuma of door de groene bladeren van een Palm of een varen. Denk dan eens aan een Kamerlinde.


Yucca filamentosa staat graag op een droge plek in goede waterdoorlatende grond. De Bonsai is een minder bekende, maar steeds meer trendy plant. De binnenplant heeft een stoere en kleurrijke uitstraling.


De Japanse plantensoort heeft veel weg van een miniatuur boom, interessant voor op de werkplek. Het blad van deze yucca heeft lichtgekleurde randen. Een Yucca Elephantipes heeft een strak en robuust uiterlijk. Dat maakt deze plant bijzonder. Door de mooie vorm en de gemakkelijke verzorging van een yucca is het een ideale kamerplant.


Niet te veel water want dan kan de stam gaan rotten. Zeer breed assortiment kamerplanten direct vanaf de beste kwekers. Kamerplanten kopen doe je online bij fleurdirect. Laat daarom de grond van een Yukka opdrogen. Binnen uur bij u in huis!


Deze stoere kamerplant is gewend aan de droge woestenij en is dus makkelijk in de verzorging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts