dinsdag 4 augustus 2020

Zwembad 3x4

Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Verkrijgbaar vanaf € 99.

Haal vandaag nog een zwembaden in huis. Alle opbouwzwembaden van Intex, Bestway of Interline worden boven de €10- gewoon gratis verzonden! Daar zit je met een opzet zwembad natuurlijk al snel aan.


Bij de grotere opzetzwembaden hebben we een leuke extra. Haal het opzet zwembad zelf op én je mag voor €2- gratis uitzoeken! De metalen zwembaden uit de Steel Excellent serie behoren tot de top van het segment metalen zwembaden.


Een goed voorbeeld hiervan is de extra dikke liner van mm dik, dit zorgt ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw eigen inbouwzwembad.

Ook is dit zwembad voorzien van een uniek ophangprofiel zodat u altijd gemakkelijk uw folie kunt. Dit loopt uiteraard op bij de opzetzwembaden met frame. De Intex Metal Frame zwembaden zijn voorzien van een stevig metalen frame en zijn zowel in ronde als in rechthoekige versies verkrijgbaar.


Handig dus als u te maken hebt met beperkingen qua ruimte in uw tuin. Het stevigste opzetzwembad is het Intex Ultra Frame zwembad. Staalwandbaden zijn de ultieme oplossing om prijseffectief van een volwaardig zwembad te genieten. De baden zijn van hoge kwaliteit RVS en komen ook wel eens als ‘alles-in-een’ pakket.


Dit betekent dat er ook een filtratie systeem, zwembadtrap en meer meegeleverd worden. Door middel van dit afdekzeil houd u bladeren en ander vuil buiten uw zwembad. Wanneer het zwembad niet gebruikt wordt is dit de manier om uw zwembad schoon te houden. U kunt het afdekzeil over het zwembad trekken en bevestigen met de inbegrepen touwen.


Daarnaast zitten er gaatjes in het afdekzeil waardoor er niet teveel water op het afdekzeil. Frame zwembad Bestway zeer compleet Frame zwembad Bestway bestaat uit een roestwerend metalen frame. Een rectangular frame pool van Bestway extra sterke zijwanden worden vervaardigd uit drie lagen materiaal. De binnenste laag van polyester maas is gelamineerd op de twee buitenste dikwandige PVC-lagen.


Wij zijn dé zwembaden expert van Nederland.

Van kleine opzet zwembaden tot grote inbouwzwembaden: voor iedere wens en voor ieder budget hebben wij een geschikt bad. Daar hebben wij onze zwembaden groots uitgestald in diverse sferen, waardoor u altijd kunt kijken of het zwembad bij u past. Dit rechthoekige zwembad is in een half uurtje op te zetten en kan daarna gevuld worden met leidingwater.


Voordelen van zwembaden met een stalen wand Een groot voordeel van stalen zwembaden is dat ze zowel kunnen worden opgebouwd als gedeeltelijk of geheel worden ingebouwd. De stalen zwembaden kenmerken zich door een robuuste zes-laagse wand. De kern van de wand bestaat uit staal. Deze stalen wand zorgt voor zeer veel stabiliteit en een gegarandeerd lange levensduur. Een stalen zwembad is zowel verkrijgbaar in een ronde als ovale vorm.


De liner van de zwembaden is gemaakt van zeer sterk PVC. Neem een duik in uw eigen zwembad Tijdens de zomermaanden een frisse duik nemen in een zwembad in de tuin, wie wil dat nu niet? Met de Ubbink Océa 4kunt u het water in wanneer u maar wilt. Dit zwembad is gemaakt van hout en heeft daardoor een luxueuze uitstraling. Het bad heeft een achthoekige vorm met een diameter van 4centimeter.


Of het nu gaat om een garage, prieel of buitenverblijf, ieder Graed product ademt de kwaliteit waar deze leverancier voor staat. Iedereen kan dan ook een betaalbare zwembad in eigen tuin neerzetten. Intex zwembaden De zwembaden van Intex zijn waarschijnlijk het meest bekend.


Zo houdt u niet alleen vuil buiten de deur, óók blijft het zwemwater beter op temperatuur. Dankzij het PVC materiaal is het zwembad stevig en gaat het niet snel kapot. Door de bijgeleverde reparatieset kunt u altijd snel en gemakkelijk het zwembad repareren.


Door de grote inhoud is er plek voor meerdere mensen in het zwembad. Bekijk hier alle Intex accessoires, maar ook zwembad accessoires van vele anderen merken. Het OK dekkleed antraciet 3xmeter is van een lichte kwaliteit (gram per m²) polyester gemaakt en goed te gebruiken voor het afdekken van bijvoorbeeld bouwmaterialen, tuinmeubelen, bouwmaterialen, boten of fietsen om te beschermen tegen weerinvloeden zoals regen en wind. Alle modellen zijn beschikbaar om een rolluik in te bouwen.


In dat geval wordt een aparte rolluikbak aan het zwembad voorzien. Dit heeft als voordeel dat het vuil dat op het rolluik ligt, in deze afzonderlijke bak komt, en niet in het zwembad. Zwembadpompen voor alle soorten zwembaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts