donderdag 27 augustus 2020

Zwembad zout

Het grootste assortiment zwembadrobots voor elke bodem vind je bij Fonteyn. Verkrijgbaar in soorten. Geen overheersende geuren zoals bij chloor. Het zwembadzout POOLSEL is gebaseerd op zeezout en bevat geen anti-klontermiddel.


Zwembad zout

Het is een zeer zuiver geraffineerd zeezout met een laag sulfaatgehalte en bevat geen additieven. Een zoutelectrolyse zorgt er voor dat het zout (= Natrium Chloride) door gebruik van een lage spanning wordt omgezet in chloor en loog. Omdat het chloor vervolgens. Niet alle zwembadzout is hetzelfde.


Het zout heeft een zuiverheid van 9 en is daarmee geschikt voor de Intex zoutwatersystemen. Het Intex zoutwatersysteem maakt gebruik van een zelfreinigende duurzame titanium gecoate elektrolytische cel. Deze cel zet het aan het water toegevoegde zwembadzout om in chloride. Zout bestaat uit elementen: Sodium en Chloride. Het water stroomt langs de elektrolyse cel van de zoutfilterpomp, die daardoor chloor produceert.


Vrijwel alle openbare zwembaden in Nederland gebruiken zwembadzout van de Akzo en Esco. Kwalitatief het beste en meest geschikte zwembadzout voor zwembaden en gunstig geprijsd. Geniet van een kristalhelder zwembad met het zout van de Akzo en Esco. Dit is natuurlijk grof zeezout en zorgt voor een veiliger gebruik van een zwembad en een verhoogd zwemcomfort.


Dit echte Poolsel zwembadzout is vrij van welk antibakmiddel dan ook! Zwembadzout per zak van kg. Uw internetbrowser is verouderd. Dit zout is jodium vrij en daardoor geschikt voor zwembaden met een zoutwatersysteem. Dit zwembadzout is leverbaar in zakken van 25kg.


Zwembad zout

Hierin zit jodium en dit kleurt het bad geel en beschadigt de electrolyse cel. Gebruik geen regulier zout. De voordelen van zwembadzout zijn talrijk: bacterie- en algengroei wordt effectief bestreden, u heeft geen last meer van onaangename en irriterende chloorlucht en bovendien prikt het zwembadwater niet meer in de ogen.


Find zoutwater zwembad vandaag! Zoutwater zwembaden zijn duurzamer, goedkoper en aangenamer. Lees op onze website hoe dat zit en win advies in over de mogelijkheden van dit zwembad.


Het water uit een zoutwater zwembad voelt zacht aan en is enorm helder. Heeft zwembadzout dan helemaal geen nadelen? Jawel, zout kan metaal aantasten waardoor roest ontstaat. Het advies bij het gebruik van zwembad zout is dan ook ervoor te zorgen dat de materialen van het zwembad bestaan uit RVS en kunststof. Alle spullen voor het beste zwembad onderhoud Om je zwembad mooi en schoon te houden is het belangrijk dat je de juiste spullen gebruikt voor zwembad onderhoud.


Nu heb ik gehoord dat zout beter is dan chloor om je water goed te houden. Dit zout is niet alleen desinfecteren maar bevat ook anti-kalk en anti-corrosie. Het zout is vrij van jodium, waardoor u hier uitstekend gebruik van kunt maken. Hoe werkt het zwembadzout ? De zoutelektrolyse zorgt ervoor dat het zout wordt omgezet in natuurlijk chloor.


Zwembad zout

Hierdoor hoeft u geen chloor meer te gebruiken waardoor uw zwembad geen chloorlucht meer heeft. Een Intex zoutwatersysteem bestrijdt op een natuurlijke manier bacteriën en algen. Het zoutgehalte is zo laag dat je er nauwelijks iets van merkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts