dinsdag 6 oktober 2020

Weber master touch gbs edition 57 cm

Weber master touch gbs edition 57 cm

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Vind de beste prijs voor je Weber Master Touch en betaal zo nooit te veel. Bekijk alle prijzen en bespaar tot wel.


Altijd de beste deal voor jou! Bestel de Weber Master Touch GBS barbecue online. Compleet met onder andere een GBS systeemrooster, dekselhouder, geïntegreerde thermometer en ophangmogelijkheden voor uw barbecuegereedschap. Compleet geleverd met onder andere GBS systeemrooster, dekselhouder en geïntegreerde ophangmogelijkheid voor uw barbecuegereedschap.


De Weber Master Touch GBS Systeem Edition 57cm Zwart heeft een extra grote aspan waardoor je minder vaak de asresten hoeft te verwijderen. Verder is de Weber Master Touch GBS Systeem Edition 57cm Zwart voorzien van scheurvaste weerbestendige wielen zodat je de barbecue altijd eenvoudig kunt verplaatsen. Het GBS RVS grillrooster is de basis voor een systeem met talloze uitbreidingsmogelijkheden voor onbeperkt barbecueplezier. Dit betekent dat je het middenstuk uit het rooster haalt waardoor er ruimte is voor Weber GBS accessoires als een wokpan, poffertjespan, braadpan of een pizzasteen. Verras je gasten dus keer op keer met nieuwe barbecuecreaties.


Je haalt namelijk het middenstuk uit het rooster en plaatst hierin Weber GBS accessories (niet meegeleverd), zoals een wokpan. Je zoekt de meest veelzijdige en luxe houtskoolbarbecue van Weber ? Deze houtskoolbarbecue heeft een diameter van 57cm en is uitgerust met het zogenoemde Gourmet BBQ-systeem. Ontdek de meest actuele collectie van Weber bij de Bijenkorf.


Kies uit 2producten vanaf € 50. Alle gave kleurtjes waren verdwenen en de Master Touch was de eerste jaren alleen verkrijgbaar in het zwart. Wel werd het GBS systeem geïntroduceerd.


Weber master touch gbs edition 57 cm

Het handvat op het deksel kreeg een hitteschild en daarmee werd het de Master Touch zoals we nu kennen. Deze versie van de Master Touch is een vuurrode. De barbecue is voorzien van een Gourmet BBQ System grillrooster. Het kookoppervlakte van deze barbecue is centimeter.


In de deksel, dat een dekselgreep met hitteschild heeft voor een veilig gebruik van de barbecue, zit een thermometer. De hoes is uv-resistent en waterbestendig zodat je barbecue vrij van zon- en waterschade blijft. Met de hoes verleng je de levensduur van je barbecue. Je sluit de barbecuehoes af met behulp van klittenband.


Is het aan te raden een gewone Weber one Touch 57cm premium aan te schaffen of een Master Touch GBS ? Tevens ben ik best wel weg van de Warm Grey kleur. Help anderen en geef jouw mening over dit product. Se billigste pris på Weber Master - Touch GBS 57cm hos PriceRunner Sammenlign priser fra butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!


Weber master touch gbs barbecues tegen lage prijzen. Vergelijk alle prijzen van Weber Touch GBS en bespaar tot. De houtskoolbarbecue heeft een rooster met uitneembaar middenstuk. Je vervangt de verschillende inzetstukken uit de GBS -serie gemakkelijk zelf waardoor je je gasten steeds weer verrast met nieuwe creaties.


Aanschaf Weber Master Touch GBS Welkom bij het BBQ Genootschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts