donderdag 1 oktober 2020

Zweefparasol 350 x 350

Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Diverse soorten staande parasols. Bekijk het assortiment online!


Zweefparasol 350 x 350

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Kies uit 1producten vanaf € 649. Op zoek naar een mooie vierkante parasol met of zonder volant? In het ruime assortiment kiest u voor een staande- of zweefparasol die overeenkomt met uw wensen. De parasol is voorzien van een kruisvoet met een 3graden draaibare voet.


Bij de parasol ontvangt u een PE. De zweefparasol Le Havre is bij meter en 360° verstelbaar op de voet en kantelbaar. Zweefparasols koop je eenvoudig online bij bol. Parasol Le Havre bij meter in wit met voet! Inclusief voet voor tegels.


Zweefparasol 350 x 350

Het doek is behandeld tegen UV-indringing. Deze vrijhangende parasol uit de derby collectie is 3graden draaibaar en voorzien van handige draaizwengel. Deze fraaie zweefparasol wordt inclusief een parasolvoet van 140KG en beschermhoes geleverd. De Glatz zweefparasol kan tot 54° naar links en naar rechts gekanteld worden in etappes van 18°, zodat. In een handomdraai bij u geleverd.


Als u geïnteresseerd bent in een eventuele baan of als stagiair op zoek bent naar praktische ervaring, contact ons dan via onderstaande link. Ook zijn de zweefparasols in verschillende kleurstellingen te leveren, net zo divers zijn de afmetingen. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop.


Zweefparasol 350 x 350

Een dergelijke zweefparasol is van rond meter tot rond meter te verkrijgen en in het vierkant vanaf 5xmeter tot 4xmeter. In de omschrijving bij de zweefparasol staat vermeld of de zweefparasol draaibaar is. Bij Kees Smit Tuinmeubelen bent u dan aan het juiste adres! Deze prachtige zweefparasol van het merk Glatz heeft de kleur Antraciet en een afmeting van 350x350cm.


Verder is een zweefparasol 3graden roteerbaar om zijn as waardoor hij op alle plaatsen schaduw kan creëren. Mocht u vragen hebben of meer informatie nodig hebben over Fonteyn Outdoor Living Mall, informeer ons door het contact formulier in te vullen en wij komen daar zo. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Dan is de Garden Impressions Hawaii zweefparasol met ledverlichting misschien iets voor u. Deze parasol heeft een groot schaduwoppervlak als overdag de zon schijnt. En als het ’s avonds donker wordt, kunt u de ingebouwde lichten aanzetten en genieten op uw verlichte terras. Hoes voor zweefparasolDeze ademende hoes voor.


Alle maten zijn in centimeters weergegeven. Afwijkende maten Staat uw maat er niet bij. Dit frame heeft een poeder coating, waardoor het frame kras- en stootvast is. Doordat het frame van aluminium is gemaakt, is de parasol van licht gewicht.


Wil je zo lang mogelijk van de horecaparasol. Met een Aerocover tuinmeubelhoes bescherm je parasol tegen alle weersinvloeden. Met Led verlichting verleng je je zomeravond op het terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts