maandag 25 februari 2019

Klimroos indigoletta

Tuinierplezier begint hier op Bakker. Geurende rozen of toch haagrozen? Naast de violet gekleurde bloemen is ook de geur niet te missen.


De bloei is iets minder rijk dan bij de meeste andere klimrozen maar dat gegeven nemen we voor lief. Zet de rozenstruik voor het planten eerst een nacht in een emmer met lauw water. Graaf een ruim plantgat, maak de grond goed los en verbeter de grond met compost en koemest.


Grootbloemige klimroos van G. Bloeit rijkelijk in juni en juli en geeft nog een kleine nabloei later in het seizoen. Deze violetkleurige, sterkgroeiende rozen variëteit is lang- en rijkbloeiend. Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken.


Klimroos indigoletta

Een cultivar wijkt af van de soort op basis van een karakteristiek kenmerk zoals bloeikleur, bladkleur, bloeihoogte,. De meeste wilde soorten bloeien niet langer dan maanden. Keuze uit wel 9soorten, overweldigend.


Duidelijke uitleg over de verzorging en het snoeien. Rozen bestaan in allerlei maten, kleuren en vormen. Je kan er ook alle kanten mee op. Ze fleuren niet alleen je huiskamer op als snijbloem, ook in de tuin. Dit kan een heel mooi effect creëeren in de tuin.


De klimroos snoeien, wanneer kun je dit het beste doen en hoe pak je dit aan? Deze pin is ontdekt door Marco van der Sluis. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Als u doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent. Rosa ‘ Indigoletta ’, in combinatie met de metalen rozenboog, laat uw klimroos stralen. Bijna al onze klimrozen geuren.


Klimroos indigoletta

Klimroos Indigoletta – is geen uitzondering. Er zijn veel soorten die op verschillende manieren je tuin kunnen versieren. Indigoletta geweiger nu des- kundige is teruggekomen op eerder oordeel dat in beslag genomen planten onvoldoende onderscheidbaar.


This Pin was discovered by Chynna Soria. Een klimroos tegen een muur of pergola het is een fraai gezicht! Een plekje in de zon staat borg voor een rijke bloei. Voeg die romantiek, kleur en elegantie toe aan jouw tuin met dit pakket met klimrozen rozen in verschillende kleuren.


Rozen zijn romantisch, kleurrijk en elegant. Ze zien er geweldig uit tegen de muur van je huis, je garage, in een rozenboog of waar je maar wilt. Top gezochte producten. We zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in het kweken van tuinplanten. Uit eigen kwekerij kunnen wij een groot assortiment aanbieden aan zowel de particuliere.


Een mooie champagne kleur met licht roze nuance. Is een goede doorbloeier en heeft een bloemgrootte van cm. Weinig last tot geen van meeldauw wel een beetje sterreroet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts