donderdag 21 februari 2019

Lei olijfwilg

Hagen, zo bij u thuisbezorgd. Topkwaliteit Haagplanten van onze eigen kwekerij in Udenhout. Binnen werkdagen geleverd. De Haag niet zelf planten? Niet geheel duidelijk welke haag?


Lei olijfwilg

Vraag gerust een offerte aan. U krijgt direct een bevestiging. Bekijk nu onze uitgebreide collectie Lee. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Deze wintergroene leiboom is sterk en goed bestand tegen zeewind. Deze boom heeft glanzende grijsgroene bladeren en kleine witte klokvormige bloempjes. Lei-Olijfwilg kopen bij Tuinplantenwinkel.


Lei olijfwilg

Deze lei-olijfwilg is een echt kwaliteitsproduct. De bomen worden door onszelf geselecteerd. LeiOlijfwilg - Eleagnus ebbingei is een wintergroene leiboom die prachtig gesnoeid kan worden. Lei Olijfwilg (Elaeagnus) bij Tuincentrum. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten.


In Wintergroene leibomen is er niet veel keus. Elaeagnus ebbingei ( Olijfwilg ) gekweekt als wintergroene leiboom. De Olijfwilg is een sterke wintergroene leiboom. De witte bloei in de zomer is onopvallend.


De leiboom bloeit vanuit de bladoksels. Elaeagnus Ebbingei leivorm, beter bekend als lei Olijfwilg of lei Zilverbes is een nieuwe groenblijvende hoogstam leiboom in het assortiment van Bomentotaal. Deze groenblijvende boom word ook vaak toegepast als Olijfwilg op stam of als Olijfwilgen haag. Een Olijfwilg Lei groeit vrijwel op alle ondergronden.


De Elaeagnus leiboom heeft langwerpige tot ovale, glanzende, donkergroene bladeren met aan de onderkant een zilverglans. Welriekende, klokvormige, zilverwitte bloemen groeien van midden tot late herfst. Plant de lei olijfwilg in tuinplantengrond en z. Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis afhaalpunten. Het blad is grijsgroen, onderzijde grijswit. In de nazomer heeft deze olijfwilg geurende kleine witte bloemen.


Lei olijfwilg

Doorgaans is de Eleagnus ook als bol op stam en als leiboom verkrijgbaar. Maar de Olijfwilg kan ook als leiboom worden toegepast. Leibomen kopen uit onze kwekerij doet u op Bomenenzo. Kies er dan voor olijfwilg als haag te planten!


De olijfwilg heeft mooi, donkergroen blad dat grijs is aan de onderkant. Dit geeft een haag van olijfwilgen een zacht uiterlijk. Na de winter krijgt de plant rode besjes waar vogels dol op zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts