dinsdag 26 februari 2019

Lalandia zwembad

Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.

Zoek naar vakantiepark lalandia op de nieuwe KensaQ. Vind vakantiepark lalandia. Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online!


Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. If you are not staying in one of our holiday homes, you can still pay to enter the Aquadome.


Er is zelfs een glijbaan van meer dan 1meter lang.

Book a mini-break and stay in one of beautiful holiday homes with plenty of room for the whole family. Enjoy the tropical climate in the Aquadome and take a trip down the water slides. De plaza is gigantisch met genoeg te doen voor iedereen. Jammer dat veel eetgelegenheden heel vroeg sluiten en je dus na hef zwemmen zomaar voor een dichte deur kan staan. Het zwembad is echt heel leuk voor jong en oud.


Helaas sluit de eetgelegenheid hier ook al ver voordat het zwembad. Je kent ze wel de vakantieparken met universele bungalows, een waterpark met glijbanen en een steakhouse. Veelal vrijstaande bungalows met volledig ingerichte keukens, sommige met eigen sauna en whirlpool en allemaal sfeervol ingericht.


En een hoofdgebouw waar je oren en ogen te kort komt. Het is ook een resort met verschillende restaurants, een activiteitencentrum voor kinderen, een fitnesscentrum en een indoor sportcentrum. Er is hier van alles te doen en het meeste is bij de prijs van een accommodatie inbegrepen. Billund is vooral wereldberoemd vanwege Legoland.


Ook zijn er twee restaurants, een café en een supermarkt. Het vakantiepark ligt tegenover het wereldberoemde attractiepark LEGOLAND. Se aktuelle priser og tilbud.


U krijgt direct een bevestiging. Scoor nu woonartikelen met extra korting.

Bekijk onze meubels en accessoires voor huis en tuin. Ruim assortiment, topkwaliteit! Van spetterende waterpret in de vele attracties tot ontspannen in de wellness. We hebben een dag doorgebracht in het zwembad , en het was geweldig.


In het hoofdgebouw vind je o. Groot aanbod aan verschillende glijbanen, sauna, en golfslagbad. Prima te combineren met een bezoek aan legoland en legohouse op minuten afstand. Gigantisch subtropisch zwembad. Je vindt hier waterglijbanen, wildwaterbanen, via een glazen wand kun je onder water tropische vissen bewonderen, of ervaar de kracht van de zee in het golfslagbad. Bij het hoofdgebouw komt u oren en ogen te kort!


De overige faciliteiten zijn ook geweldig met een kinderspeelparadijs, bowlingbanen, bioscoop en meer. Dit vakantiepark beschikt over het grootste waterpark van Scandinavië. Roetsj van de vele spectaculaire glijbanen of zwem langs het onderwateraquarium en aanschouw de kleurrijkste vissen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts