dinsdag 12 februari 2019

Leenbakker hangstoel

Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Verkrijgbaar vanaf € 499.

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Hangstoel Hidde is een antiek grijze hangstoel met kussens. Je vindt deze fauteuil bij Leen Bakker. Tijd voor ontspanning met deze comfortabele hangstoel in hippe Macramé uitvoering. Voor in de tuin, op het terras of aan een boom.


Al wiegend lekker wegdromen. Een groot voordeel van een hangstoel is dat deze niet veel ruimte inneemt. Deze stoel is antraciet grijs van kleur.

In deze hangstoel kun je heerlijk loungen en chillen. In de hangstoel kunt u heerlijk een boekje lezen, zonnen of een lekker drankje drinken. De hangstoel is makkelijk op te hangen en u kunt er fijn in schommelen. Deze Comfort hangstoel is gemaakt van stevig canvas dat tegen neerslag bestand is.


De stoel heeft een metalen frame en is erg stevig. Wieg heen en weer met een boek en geniet van het weer. Dit is de ideale hangstoel voor overal. De mooi oranje gestreepte hangstoel Orquidea Volcano is geschikt voor binnen en buiten.


Geniet van lange zomerdagen en luier er lekker op los in je hangmat of hangstoel. Wil jij ook optimaal genieten van je vrije tijd en warme zomerdagen? Koop dan een hangmat of hangstoel bij Leen Bakker.


Er zijn talloze varianten in verschillende groottes, stijlen en kleuren te verkrijgen. Een hangstoel biedt een comfortabele plek om te relaxen, zonder veel ruimte in te nemen. Zelfs binnen misstaat een hangstoel niet.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Met een haak in het plafond of een hangstoelstandaard is dit gemakkelijk te realiseren. De aanbieding gezien van Leen Bakker ? Daar komt bij dat de hangstoel zo lekker zit dat je de koude wintermaanden maar wat graag in je hangstoel wilt doorbrengen. Wilt u ook optimaal genieten van uw vrije tijd en warme zomerdagen? Met de zonnestralen op je huid kun je volledig ontspannen in deze stoel.


Onder het genot van een boek, glas wijn of even helemaal niets. Het frame is gemaakt van staal. Wij zijn er helemaal verslaafd aan bij Xenos. Je kan er heerlijk in loungen en chillen.


Wieg heerlijk heen en weer met een boek en kop warme choco. Kies een mooi hoekje uit waar je ‘m kunt ophangen en style de hangstoel af met een wollig schapenvachtje en wat sierkussens. Et voilà, je hoekje is klaar! Opengewerkte rotan mand Perfect voor het opbergen van tijdschriften of een plaid.


De Complete bevestigingsset bestaat uit twee ringhaken met betonpluggen, twee grote karabijnen haken, twee stukken touw van meter en twee verstel ogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts