woensdag 6 februari 2019

Ratten en muizengif

Ratten en muizengif

Der mutige VorschIag eines MiIIiardär wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Insectenbestrijding al vanaf €05! Nu meer dan soorten op Beslist. Daarvoor zijn verschillende soorten muizengif welke ook voor ratten geschikt zijn. Wanneer u consequent met het gif omgaat krijgt u de muizenplaag beslist nog onder de knie.


Last van muizen en ratten in je omgeving? Welkoop verkoopt verschillende producten ter bestrijding van muizen en ratten. Webshop met advies en producten voor bestrijding ongedierte en plaagdieren. Scherpe prijzen voor bestrijdingenmiddelen en voor wering in de toekomst. Als je ratten wil vangen zonder gif of een dodelijke val te gebruiken, kan deze diervriendelijke rattenkooi goed van pas komen.


De kooi vangt meerdere ratten in één keer, omdat ze er wel in kunnen lopen maar er niet meer uit komen. Beide zijn zogenaamde rodenticiden die het bloedstollingsmeganisme van ratten verstoord met als gevolg dat ratten inwendige bloedingen krijgen waar ze uiteindelijk aan sterven. Rattengif is 1 gelijk aan muizengif. Het moderne rattenvergif is een zogenaamde multi-doses rattengif waarvan ratten meerdere malen moeten eten om uiteindelijk dood. Dit maakt het gif veiliger in het gebruik, zeker als de voerdoos kan worden afgesloten met een sleutel, en het gif kan worden opgehangen in de voerdoos.


Ratten en muizengif

Ook creëert de voerdoos een veilige plek voor de muis om te eten. Muizengif dient u het beste in voerdoosjes te gebruiken. Houd in gedachten dat ratten groepsdieren zijn en in hele grote aantallen kunnen voorkomen. Dit komt doordat ratten door gezamelijke reproductie tot 2. Waar koop je de beste muizengif ? Dus ook in stallen en schuren.


Wel mogen klemmen en vallen worden ingezet. Maar alleen professionele bestrijders kunnen straks nog gif gebruiken. Binnen en buiten rond gebouwen: 30g muizengif per lokaasdoos. Als er meer dan lokaasdoos nodig is moet er min. De kooi heeft een trechtervormig ontwerp, waardoor de ratten wel in de kooi kunnen, maar er niet meer uit.


Je kunt meerdere ratten in één keer vangen op deze manier. Bij ratten werkt dit anders. Niets is veilig voor ratten ! Meer honden vergiftigd door ratten- en muizengif. Het aantal huisdieren dat is vergiftigd door ratten- en muizengif is vorig jaar fors gestegen. Het gaat om meldingen tegenover slechts in het jaar daarvoor.


Vooral honden liepen een vergiftiging op. Met muizengif van Agradi is dat probleem verleden tijd! Er zijn verschillende soorten muizengif met diverse werkzame stoffen te koop. In elke situatie kan een ander soort muizengif gebruikt worden. Voor de verschillende soorten muizengif kun je bij Agradi terecht in deze productcategorie.


Ratten en muizengif

Heeft een zeer krachtige werking en is geschikt voor droge ruimtes! Praxis helpt je graag van deze ongewenste gasten af. Wij hebben diverse ongediertebestrijding middelen om je huis en tuin snel en effectief ongedierte vrij te maken. Zo bieden we producten voor het voorkomen, weren en bestrijden van o. Huisdieren vergiftigd door ratten of muizengif komt nogal eens voor.


Katten zijn wat kieskeuriger en vergiftigen zichzelf niet zo vaak. Vergiftiging door rattengif bij honden komt daarin tegen veel vaker voor. Als je met gif wilt werken moet je zorgen dat je ze blijft voeren met gif en dat ze niet bij andere etenswaren kunnen komen. Ze moeten nl meerdere keren van het gif eten voordat ze dood gaan.


Als een bepaald gif niet werkt moet je overstappen op een muizengif met een andere werkzame stof, de werkzame stof kun je altijd op het etiket vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts