dinsdag 5 februari 2019

Kunststof tuinstoelen schoonmaken

Kunststof tuinstoelen schoonmaken

Kunststof tuinstoelen voor de beste prijs. Maak de juiste keuze makkelijk via Vergelijk. Bestel nu makkelijk jouw nieuwe KunstStoffenfen tuinstoel. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Zonder zeepmiddel met alleen wat water doet winderen. Zelfs de verweerde laag wordt weer wit.


Tips: Gebruik geen schuurmiddelen, want dan ontstaan er fijne krasjes in de kunststof waar zich gemakkelijk vuil ophoopt. Als je je tuinset in het voorjaar weer te voorschijn haalt, kan je hem best een poetsbeurt geven. Bij de donkere kleuren, zoals zwart en groen, valt het vaak niet direct op dat de meubels vies zijn. Vooral bij de witte kunststof tuinmeubelen is de vervuiling goed te zien. Al jaar (heb het nageteld) staan er Philippe Starck Lord Yo stoelen in onze tuin.


Kunststof tuinstoelen schoonmaken

Ooit hield ik ze over aan een zakelijke klus waar ze (al licht verweerd) op een terras stonden. Of het echte tuinstoelen zijn weet ik nog steeds niet. Mijn man ergerde zich (best terecht) al jaren aan de steeds viezer wordende stoelen. Je dient kunststof tuinmeubelen net als die van ieder ander materiaal te onderhouden, maar je zal merken dat dit maar relatief weinig tijd en moeite hoeft te kosten.


Zorg er vooral voor dat je de kunststof tuinmeubelen goed schoon houdt, aangezien dat ervoor zorgt dat vuil zich minder gemakkelijk kan hechten. Nu het weer echt voorjaar is geworden en we allemaal de tuin weer in duiken. Stuit je misschien wel op een tuinstoel of tafel die wel een sopje kan gebruiken. Om seizoen na seizoen van je kunststof tuinmeubelen te kunnen genieten, is regelmatig onderhoud geen overbodige luxe.


Want hoewel kunststof goed bestand is tegen invloeden van buitenaf, kan het op termijn toch vuil of dof worden. Viezige kunststof tuinstoelen heb je zó weer wit en zomerklaar. Pas je wel op met je kunststof tuinstoelen : Wij hebben de afgelopen jaar al verschillende keren meegemaakt dat iemand zo maar door een tuinstoel heen zakte. Ogenschijnlijk goede stoelen, waarvan het kunststof waarschijnlijk te veel verzwakt was door de inwerking van zonlicht of schoonmaakmiddelen. Koop nu tuinstoelen voor uw huis.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinmeubelen assortiment online. Tuinstoelen online bij LIDL. Ze zijn duurzaam en heel makkelijk schoon te maken.


Kan het hele jaar buiten staan. Om verkleuring te voorkomen, kun je het beste een beschermhoes gebruiken. Groene aanslag verwijder je met groene zeep en een spons. Maak een sopje van de groene zeep en het water en borstel het vuil van je tuinmeubel af.


Maak nooit gebruik van een hogedrukreiniger bij het schoonmaken van wicker tuinmeubelen. De waterdruk is te hoog voor wicker. Let op met water indien je tuinmeubel een gasveer bevat, zoals bij verstelbare wicker tuinstoelen. Het barbecueseizoen is van start gegaan!


Tijd om ook onze tuinmeubelen terug buiten te zetten. Want deze kan je op een makkelijke manier terug schoonmaken. Dit kan met een eenvoudige boenwas, autowas of speciale was voor kunststof kozijnen welke u bij de bouwmarkt kunt kopen. Over de schoonmaak van plastic tuinstoelen en het onderhoud.


Goedkope plastic tuinstoelen kopen, witte en gekleurde kunststof stoelen voor terras en tuin. Ernstig vervuilde plastic tuinstoelen kun je goed schoonmaken met water en groene zeep of bruine zeep. Gebruik voor het schoonmaken een niet-krassend PH-neutraal reinigingsmiddel, het liefst een speciaal Hartman onderhoudsproduct voor het reinigen, polijsten en beschermen van aluminium. Voeg dit toe aan een ruime hoeveelheid water en reinig uw tuinmeubel met een zachte spons of doek.


Kunststof tuinstoelen schoonmaken

We beginnen bij wat je vooral niet moet doen. Een kunststof overkapping schoonmaken is op zich niet zo heel moeilijk. Toch zijn er een aantal dingen die je beter niet kunt doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts