donderdag 7 februari 2019

Solar afdekzeil

Solar afdekzeil

Voor een schoonheid die de tijd weerstaat: een jonger ogende huid dankzij onze wetenschap. Ontdek onze collecties op basis van waardevolle bronnen: platina, kaviaar en goud. Sofort Ergebnisse aus Mehreren Quellen!


Nieuw afdekzeil zwembad kopen? Tevens voorkomt u met deze afdekzeilen dat bladeren of ander troep het water bevuild. Deze isolatie afdekzeilen zijn in de eerste plaats bedoeld om te isoleren. Een solar afdekzeil , of solar cover, is een speciaal afdekfolie voor het zwembad.


Het is een zwembadzeil dat zowel verwarmend als isolerend werkt. Met een solar afdekzeil kan op een zonnige dag de temperatuur van het zwembadwater gemakkelijk een aantal graden stijgen. Een afdekzeil is de makkelijkste manier om je zwembadwater te beschermen tegen vuil en ongedierte. Intex solar cover heeft twee functies. Kies de juiste vorm en afmetingen voor jouw zwembad zoals aangegeven in de productinformatie, ieder afdekzeil is groter zodat deze ruim over je zwembad hangt.


Naast gewone afdekzeilen bestaan er solar afdekzeilen. Het Solar isolerende afdekzeil , werkt prima en is makkelijk op het zwembad aan te brengen. Vergelijkbaar met noppenfolie, ter bescherming van een pakketje. Als het op het water ligt, blijft het goed op het zwembad liggen.


De temperatuur van het water, stijgt inderdaad en blijft dan ook in de nacht stabiel. Een intex afdekzeil voorkomt bladeren en takjes in jouw zwembad. Bestel nu online tegen scherpe prijzen!


Ik was op zoek naar een degelijke afdekhoes voor ons zwembad. Deze hoes past perfect en schermt het water af voor viezigheid zoals bladeren, vliegen etc. Het isolerende afdekzeil heeft een doorsnede van ca. Aan de zijkant blijft ruimte open, zodat het water kan ademen.


Wij hebben solar afdekzeilen voor zowel ronde als rechthoekige zwembaden. Bij elk zwembad afdekzeil op deze pagina vindt u voor welk (intex) zwembad deze geschikt is. Zwembad afdekzeilen zijn er in een aantal soorten. Solar afdekzeilen zijn gemaakt van speciaal noppenfolie die de warmte van de zon absorbeert en doorgeeft aan het zwembadwater.


Solar afdekzeil

Een Solar afdekzeil houdt dus niet alleen vuil uit het zwembad maar is daarnaast ook een energie-efficiënte manier van zwembadverwarming. We raden aan om je zwembad af te dekken als je deze niet gebruikt. Een afdekzeil voor je zwembad zorgt ervoor dat je zwembad beschermt blijft tegen weersinvloeden en houdt het water schoner doordat er geen blaadjes, bloesem en takjes in terecht komt.


Deze hoogwaardige zwembadfolie zorgt voor hogere zwembadwater temperatuur. Ten eerste zorgt dit afdekzeil ervoor dat uw zwembad sneller verwarmd wordt als de zon schijnt. Hierdoor koelt het zwembad 's nachts veel minder snel af.


Daarnaast zorgt de noppenfolie ervoor dat het afdekzeil isoleert. Het resultaat: warmer water in uw zwembad! Dit solar afdekzeil is zorgt ervoor dat het water sneller wordt opgewarmt door de zon en heeft bovendien een isolerende functie.


Het zeil zorgt voor een vermindering van onzuiverheden. Het intex solar afdekzeil is te gebruiken in combinatie met de standaard afdekzeilen. Lagere tot verdamping - Onzuiverheden en bladeren blijven uit het zw. Mits beide op voorraad liggen, kun je het afdekzeil en de solar cover voor jouw zwembad als combinatiedeal bestellen. De speciale noppenfolie met een dikte van 1micron is voorzien van een afgewerkte rand en drijft op het water.


De warmte van de zon wordt opgeslagen in de luchtkamers van de folie en daarna overgedragen aan het water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts