vrijdag 22 februari 2019

Tuintegels gecoat

Tuintegels gecoat

Zoek naar tuin tegels op de nieuwe KensaQ. Tuintegels van alle merken op beslist. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bekijkt u ook eens ons gehele assortiment tuintegels , waaronder natuursteen terrastegels, betontegels, geïmpregneerde betontegels en kleurechte tegels. Altijd de beste steen voor u! Reijmer Sierbestrating is het adres voor de aanschaf van Furora tegels, Oud Hollandse tegels, Grande allure naturel vlak, Retrico tegels, Optima tegels, 60plus tegels, Riva Basic Lime en zelfs tegels met jaar.


Zoekt u onderhoudsarme Terrastegels? Wij hebben een groot assortiment gecoate tuintegels. Topkwaliteit tegen scherpe prijzen!


Geïmpregneerde bestrating (of: gecoat ) De termen gecoat en geïmpregneerd vallen op Bestratingsweb. Zowel gecoate als geïmpregneerde bestrating heeft als eigenschap dat het beschermd is tegen de opname van vocht en vuil. Een coating op terrastegels zorgt ervoor dat vuil en vocht op de tegel blijft liggen. Er zijn een zeer groot aantal siertegels verkrijgbaar.


Tuintegels gecoat

Dit kunnen onbehandelde stenen zijn, stenen met een impregnator en daarnaast zijn er gecoate tegels. U kunt hieronder een keuze maken uit verschillende series met gecoate tegels. Dit zorgt voor unieke designs die extra sfeer creëren in uw tuin. Een aantal gecoate tegels is in verschillende structuren leverbaar.


Verso tegels hebben een structuurlaag, de vlakke tegels hebben een glad oppervlak, de Line tegels hebben een lijnstructuur, Slate tegels hebben leisteen structuur. Ook zijn hierin veel verschillende kleuren te kiezen. Hier ziet u een aantal voorbeelden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?


Door de toplaag van de tegels te voorzien van een coating, wordt verhinderd dat vocht en vuil kunnen doordringen in het materiaal waarvan de tegel is gemaakt. Gecoat Waarom worden siertegels gecoat ? Hierdoor blijft de tegel schoner en droger. Een prettige bijkomstigheid is dat de tegels daardoor ook minder gevoelig zijn voor algen. Betontegels welke zijn geïmpregneerd of gecoat zijn makkelijker schoon te houden, dan betontegels zonder deze impregnatie of coating. Ideaal voor als u de voorkeur geeft aan weinig onderhoud.


Zowel de coating als het impregneermiddel vervagen gedurende de jaren. Bij ons vindt u het hele assortiment Marlux Terrastegels met M-Coat. Kom langs voor een tuin advies op maat! Hegosteen levert snel uit bestaande voorraad.


Structuren en kleuren tuintegels. De gecoate tuintegels zijn leverbaar in verschillende oppervlakte bewerkingen. Om u een juiste keuze te helpen maken hieronder een korte uitleg van de verschillende structuren. Vlak: glad oppervlak veel toegepast in moderne tuin.


Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser instellingen. Bekijk ons assortiment Terrastegels in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen. Door juist grote tuintegels te gebruiken, oogt uw tuin een stuk ruimer. Houd bij de aanschaf van tuintegels 60xrekening met de volgende zaken: Voor een terras is een dikte van 4cm genoeg Het is belangrijk om te weten waarvoor u welke tegel kunt gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts