woensdag 29 juli 2020

Zebra grind

Koop nú Grind in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Zebra split: Bestelling en levering. De levering hiervan kan al binnen 1-werkdagen!

Voor andere formaten dan de vermelde formaten, vraag de prijs en levermogelijkheden aan! De mix van lichte en donkere steentjes geven een prachtig gemêleerd effect aan uw tuin. Zeer fraai in de moderne, strakke tuin! Hiervoor maken wij graag een scherpe offerte, neemt u even contact met ons op! Scherp geprijsd en uit voorraad in bigbag leverbaar.


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van functionele en analytische cookies, die door Kranendonk B. Geschikt voor grind oprit, terras en grindpad.

Levering mogelijk op elke werkdag naar keuze. Het fijne aan siergrind is dat het enorm veel mogelijkheden met zich meebrengt. Je kunt grind gebruiken als tuinpad of op eindeloze decoratieve manieren. Wat ook als een prettige ervaring wordt gezien is het onderhoud van het grind. Bekijk op je gemak, vanuit je luie stoel de talloze mogelijkheden en bestel veilig en eenvoudig online.


En ook de prijs zal je bevallen! Neemt u dan even contact op. Decor zebra split 8-16mm 20kg. Speciale Praxis Plus aanbieding. of meld je aan en ontvang direct keuzekorting.


Het is perfect te combineren met moderne sierbestrating en geschikt voor looppaden en opritten. Het is een natuurproduct waardoor de stenen onderling verschillen in vorm, formaat, kleur en textuur. Deze siergrind geeft een mooi contrast aan uw looppa oprit of parkeerplaats.


Kleur : licht en donkergrijs (antraciet) Afmetingen. Zoekt u een pittiger uitstraling, dan is de zebra split (zelfde kleur, maar hoekige steentjes) iets voor u. De lichte en donkere tinten passen mooi bij elkaar en vormen een bijzonder geheel.

Heb je liever een meer hoekig siergrin kies dan voor zebrasplit! Deze siersplit geeft een mooi contrast aan uw looppa oprit of parkeerplaats. Zowel grind als split wordt na winning gezeefd. Tijdens het zeven wordt het gesteente gesorteerd op basis van de gewenste maatvoering.


De zeef kan ingesteld worden op diverse formaten wat de fractie of het formaat wordt genoemd. Dit moderne siergrind wordt gemaakt door grote keien te breken tot kleine steentjes. Zowel in de siertuin als op de oprit toe te passen. In tegenstelling tot het echte grind heeft siersplit een korrel die vele malen kleiner is.


Dit kleinere split kan uitstekend gebruikt worden voor paden. Doordat sier- en ardennersplit een kleinere korrel heeft zal dit fijner lopen. De soorten split zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts