dinsdag 14 juli 2020

Zwembad 360

Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Verkrijgbaar vanaf € 99.


Grootste assortiment zwembaden! Zwembaden, nú tot voordeel. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Interline Aruba zwembad 3x 1Dit Interline Aruba metalen zwembad is één van de goedkoopste metalen zwembaden op de markt. Toch worden de Interline Aruba modellen zeer compleet geleverd. Dat betekent dat u bij deze zwembaden altijd alle benodigde materialen meegeleverd krijgt.


Een frame zwembad is stevig en compleet. Omdat je zeker wilt weten dat je nieuwe zwembad helemaal compleet wordt gelever vertellen we je vast dat er een filterinstallatie bij zit. De wanden zijn gemaakt van robuuste materialen, zoals staal of dubbellaags PVC. Daardoor kun je vertrouwen op een stevig frame voor je zwembad.


Daar zit je met een opzet zwembad natuurlijk al snel aan. Bij de grotere opzetzwembaden hebben we een leuke extra. Haal het opzet zwembad zelf op én je mag voor €2- gratis uitzoeken!


Speedy Pool zwembad , met een afmeting van 3x cm. Voorzien van een vernieuwde ingebouwde pomp, Volt. Doordat de pomp in het zwembad is ingebouw is het gebruik veel veiliger: nooit meer struikelen over losse slangen! Het filter is zeer eenvoudig te vervangen.


Jersey 6is een ovaal stalen wand bad met zandfilter. Compleet zwembad met een stalen wand. Bekijk dit zwembad nú in onze showtuin! De Interline Aruba is een luxe familiezwembad voor jong en oud.


Het fraai vormgegeven zwembad is een aanwinst voor elke tuin, kenmerkend zijn de afgewerkte hoeken en de brede toprail. Met de bijgeleverde ladder stap je eenvoudig in en uit het water. In een paar minuten is het zelfoprichtende zwembad met luchtring gebouwd.


De stof gemaakt van textielversterkt PVC is extreem slijtvast en vereist geen harde muren. Het zwembad heeft de afmetingen 3x cm. Deze opblaasboot is geschikt voor maximaal volwassenen met een maximaal totaalgewicht van 3kg. Dit zwembad is voorzien van een roestbestendig stalen frame, wat het zwembad extra stevigheid geeft. Bestel direct je zwembad op Beslist.


Zwembad 360

Nú met voordeelen tot online! Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking. Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. Wil je een luxe ovaal bovengronds metalen zwembad in je tuin?


Dan is dit prachtige zwembad zeker het overwegen waard. Bestway Hydrium metalen zwembad 6x 3x 120cm. Dit mooie luxe maar ook extreme stevige zwembad staat garant voor uren zwemplezier.


Zwembad 360

Het Interline zwembad Century is een legendarisch zwembad met een ongeëvenaarde kracht en kwaliteit. Deel uw product ervaring en plaats een review. Prompt 3van Jilong Marin opblaasbare goedkope zwembaden met opblaas bovenrand.


Opgebouwd uit drie laagen PVC-wand voor lange duurzaamheid. Goedkoop zwembad van Jilong met een opblaasbare rand en heeft een diepte van cm. Gré houten zwembad met een buitenafmeting van Ø4cm. De hoogte van dit zwembad is 1cm.


Dit compacte zwembad wordt geleverd met zandfilter, buitentrap en RVS binnentrap. Wanneer het zwembad niet wordt gebruikt, kun je de kap met de meegeleverde banden stevig aan het bad bevestigen. Zo zorg je er meteen voor dat er geen vuil in het water kan komen.


De overkapping is snel aan het frame van het zwembad te bevestigen en eenvoudig te openen en sluiten door het unieke scharniermechanisme.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts