maandag 27 juli 2020

Wigwam speeltent

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Bekijk ons gehele speelgoed ssortiment online. Hier vind je de beste aanbiedingen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Wigwam tent - speeltent voor kinderen De perfecte speelplek!


De tent heeft een afsluitbare opening aan de voorkant en een… Meer.

Alle indianen verzamelen in deze wigwam ! In deze indianentent kun je uren spelen: speel Indiaantje, of gebruik hem om. Grietjes en Pietjes is de webwinkel met de leukste speeltenten waaronder tafeltenten, wigwams en hangende tenten. De Paradiso Toys indianen wigwam speeltent is uitgevoerd in opvallend geel met rood en een blauw grondzeil. De speeltent heeft een ingang die gesloten kan worden en een groot rond raam dat afgesloten kan worden met een stoffen luik. De Wigwam speeltent is een fantastische schuilplaats voor jouw kind en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.


De wigwam van katoen canvas, is waterdicht, zeer sterk en duurzaam gemaakt en dus perfect geschikt voor de ruige buitenspelletjes waar kinderen zo van houden. Met deze wigwam speeltent heb je urenlang speelplezier!

Speel Indiaantje, gebruik de tipi als schuilplaats of om erin te knutselen. Neonkleurige lussen zorgen ervoor dat de wigwam makkelijk te openen en te sluiten is. Speeltent , speeltenten , wigwam , koepeltent. En helemaal als je hem zelf maakt.


Je kunt de wigwam zo hoog maken als je zelf wilt. Kinderen doen niets liever dan buitenspelen, tenten bouwen en typetjes naspelen. Met een wigwam wordt indiaantje en cowboy spelen natuurlijk één groot avontuur. Wij zoeken en bekijken dagelijks de beste en mooiste producten die te koop zijn in Nederland en België. Op ontdekkingstocht in je eigen wigwam of indianentent.


Het tentje is ideaal voor binnen en bij mooi weer kan het lekker naar buiten. De Tipi tent kan afgesloten worden met touwtjes. Kies uit producten vanaf € 195.


Nu met korting spelen en leren liggen dicht bij elkaar in een handige wigwam. Deze wigwam komt inclusief zacht speelklee vlaggetjeslijn en veertjes om te decoreren. Zo’n wigwam is superleuk, voor buiten én binnen. De stof van de tent is gemaakt van 1 katoen. De hoogte van de tent is ± 1cm.


Zoek naar wigwam speeltent op Kelkoo.

Vergelijk alle wigwam speeltent aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie. Een tent in elkaar zetten hoeft niet moeilijk te zijn. Met een aabod van meer dan verschillende speeltenten zijn wij de grootste online webshop van België.


Pop-Up speeltenten bewijzen dat je voor sommige tenten helemaal geen stokken of tentharingen nodig hebt. Ons ruime aanbod maakt het u gemakkelijk om altijd een passende speeltent te vinden. Speciaal voor u hebben wij de mooiste exemplaren geselecteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts