dinsdag 7 juli 2020

Zonnebank tiel

Dé vergelijkingssite voor elektronica. Vergelijk de meeste shopprijzen. Vind hier alle deals in Utrecht! Zonnebank tegen de beste prijzen vind je op beslist. Sunpalace is dé zonnebankstudio in Tiel ! Bij ons kunt u zorgeloos zonnen voor €1-.


Zonnebank tiel

Wij hebben Ergoline zonnebanken voor een optimaal resultaat. Genieten, bruinen en mooi zijn. In ons zonnestudio kunt u minuten plaats nemen onder één van onze Ergoline of Soltron zonnebanken. Deze zonnebank is een absolute topper. Je gezicht, hals en decolleté genieten van een prachtige bruining.


De twee handbruiners zijn een unieke aanvulling. Tijdens het zonnen zit je heerlijk in een ergonomische zitschaal met verstelbare voetensteun. Van warmte heb je geen enkele hinder. Bij de Zonnestudio van SportPlaza Tiel is het maanden zomer!


Zonnebank tiel

Voor de liefhebbers van zonnebanken hebben wij een aparte ruimte. U kunt uw bezoek eventueel combineren met zwemmen of fitness. Ook voor het gebruik van alleen de zonnebanken bent u van harte welkom!


Iedere keer als je komt zonnen wordt er een bedrag afgeschreven van jouw zontegoed. Dit bedrag verschilt per zonnebank en tijdsduur. Zonnecentrum Tiel werkt exclusief met de professionele zonnebanken van Ergoline. Sinds jaar en dag is Ergoline wereldwijd marktleider op het gebied van professionele zonnebanken.


Zonnebank tiel

Optimaal comfort, veilig bruinen en een maximaal bruiningsresultaat zijn de unieke eigenschappen van deze zonnebanken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor massages, spray-tan en waxen. Welkom op de website van Sportplaza Tiel. De specialist op het gebied van sporten, zwemmen en fitness. Dit sportbedrijf bestaat uit sporthallen, gymzalen, fitness en een zwembad.


Het zwemcomplex beschikt over een m ba instructiebad en recreatiebad met daarin een whirlpool, stroomversnelling massagestralen en een glijbaan. Ook de zonnebank zal voor jou geen uitkomst bieden! Daarbij is de wetgeving hier erg strikt in. De nieuwe Europese regelgeving verbiedt ons mensen met huidtype te laten zonnen. Deze website maakt gebruik van cookies.


Klik hier voor meer informatie. Onze staande zonnebank treedt in werking na muntinworp. Munten zijn te verkrijgen bij onze servicebalie in de Sportsbar (zie openingstijden). Een munt vertegenwoordigt vier minuten zonnebanktijd.


Zo kunt u uw sessie zelf opbouwen met het aantal munten dat u inwerpt, met een maximum tot drie munten per sessie. Wij zijn dagen per week geopend. Het is bij ons mogelijk GRATIS te parkeren voor de deur (Hogestraat) of op het parkeerterrein (Margrietstraat) om de hoek. Zonnen gaat altijd zonder afspraak.


Voor een zonnebank in Tiel , spray tan of zonnehemel behandeling bij een zonnestudio. Of u nu snel bruin wilt worden door de zon, wilt zonnen bij de zonnestudio in Tiel. Verantwoord zonnen en bruin worden bij een solarium.


Medewerkers zijn netjes en vriendelijk en. Hotel Tiel Beste prijs garantie. Faciliteiten Omgeving Vitaal Kerst Hollandseavond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts