dinsdag 21 juli 2020

Weber master touch gbs 67

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Compleet met onder andere een GBS systeemrooster, dekselhouder, geïntegreerde thermometer en ophangmogelijkheden voor uw barbecuegereedschap. Dankzij het Gourmet BBQ Systevan steaks ( GBS Sear Grate inbegrepen), sappige pulled pork en zelfs desserts. Alle gave kleurtjes waren verdwenen en de Master Touch was de eerste jaren alleen verkrijgbaar in het zwart.


Wel werd het GBS systeem geïntroduceerd. Het handvat op het deksel kreeg een hitteschild en daarmee werd het de Master Touch zoals we nu kennen. Deze versie van de Master Touch is een vuurrode.


Tevens ben ik best wel weg van de Warm Grey kleur. Verras je gasten dus keer op keer met nieuwe barbecuecreaties. Kies uit 2producten vanaf € 50.


Het GBS RVS grillrooster is de basis voor een systeem met talloze uitbreidingsmogelijkheden voor onbeperkt barbecueplezier. Is het weggegooid geld om voor een 67cm te gaan? Deze kom ik niet al te vaak tegen? Of heeft het wel degelijk een meerwaarde? Slimmer om hem nieuw te kopen of is het juist een goede keus 2e hand ( natuurlijk in goede staat) op marktplaats te kijken?


Of wij een wat gerechten op hun nieuwste BBQ wilden grillen? Ja hèhè, daar hoeven deze BBQ-fanatiekelingen niet lang over na te denken! Deze bbq staat op een stevig onderstel met weerbestendige wielen. Zowel het deksel als de ketel zijn geëmailleerd zodat je er jarenlang plezier aan kunt beleven! De barbecue is voorzien van een Gourmet BBQ System grillrooster.


Het kookoppervlakte van deze barbecue is centimeter. In de deksel, dat een dekselgreep met hitteschild heeft voor een veilig gebruik van de barbecue, zit een thermometer. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Help anderen en geef jouw mening over dit product.


Nu ik eindelijk een tuin heb, wil ik ook graag een wat meer professionele barbecue. Eén met een wat groter formaat en meer mogelijkheden. Met de meegeleverde houtskoolring verplaats je eenvoudig de houtskool naar de zijkanten van de kuip waardoor je indirect grilt en dus ook gerechten braadt.


Weber One- Touch Premium cm. Je kan er niet alleen mee barbecueën, maar zo veel meer dankzij de verschillende inzetstukken van de GBS -serie. Daarnaast kan je de kleur kiezen die helemaal bij je interieur of exterieur past!


Ik had niet kunnen bedenken dat de Master Touch GBS zo’n veelzijdige barbecue zou zijn. Vanaf het moment van in elkaar zetten tot aan het schoonmaken van het grillrooster heb ik genoten van de degelijke kwaliteit. Ben je op zoek naar een goede barbecue om de lekkerste stukken vlees mee te bereiden? Vergelijk hieronder alle webshops op prijs en bespaar direct!


Weber master touch gbs 67

De Mastertouch is voorzien van het Gourmet BBQ System ( GBS ) waardoor het bovenrooster een inzetstuk heeft. Deze is te vervangen door een van de vele GBS accessoires zoals een pizzasteen of wokpan. Zorg voor een duidelijke en uitgebreide omschrijving van het probleem en je vraag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts