vrijdag 22 maart 2019

Schutting hardhout beton

Kwaliteit betonschuttingen voor ongekend lage Prijzen! Bezorging in heel Nederland. Het grootste aanbod aan hardhouten schuttingen vind je op Houthandelonline. Grote voorraad topkwaliteit hardhout, bestel nu online bij Eppinga. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Daarnaast garandeert een schutting van hout en beton ook uw privacy, omdat deze grotendeels zichtdicht is. Hout beton schutting van tuinafscheiding. De hout beton schutting is een duurzame schutting door de combinatie van beton met een houten tuinscherm daar bovenop. Ook zijn ze erg duurzaade betonnen onderkant voorkomt rotten en kromtrekken.


De meest kwalitatieve en duurzame schuttingen van hout beton vindt u in het assortiment van Houtbetonschutting. Wilt u graag deskundig advies over de aanschaf van uw nieuwe hout beton schutting ? U wilt een nieuwe schutting in uw tuin? Globaal kunt u kiezen uit een schutting gemaakt van tuinschermen of losse schuttingplanken die u zowel horizontaal als verticaal kunt monteren. Qua houtsoorten heeft u een ruime keuze.


Schutting hardhout beton

Doordat deze planken onbehandeld zijn zijn de tuinscherm van originele kleur en passen uitstekend bij antraciet kleurig beton. Je wilt niet alleen dat je schutting niet wegwaait bij de eerste de beste herfststorm, het is ook belangrijk dat de tuinschutting in goede staat blijft verkeren. Kies je voor een kunststof schutting , dan heb je een schutting die lang meegaat en goed schoon te houden is.


Een schutting van kunststof geeft je tuin bovendien een moderne uitstraling. De hout- beton schutting is samengesteld uit betonnen palen en onderplaten in combinatie met houten schermen. U kunt kiezen uit verschillende motieven en kleuren beton (antraciet, wit, crème).


De schermen zijn in de volgende houtsoorten verkrijgbaar: Grenen (geïmpregneerd), Douglas en Hardhout ( hardhout ). Het massieve karakter van de standaard beton - beton schutting past in elke omgeving. Bovendien kunt u de schutting geheel naar eigen wens samenstellen. De kleur, het betonmotief, de hoogte en de lengte van de schutting zijn namelijk variabel.


Een hout- beton schutting is de laatste tijd erg in opmars. Een houtbeton schutting is erg duurzaam, aangezien het tuinscherm door het beton niet direct in aanraking komt met de grond en daardoor vocht er niet in kan trekken. Op deze manier gaat de schutting langer mee.


Bij een hout beton schutting combinatie kunt u kiezen uit verschillende soorten betonelementen. De hout betonschutting met rotsmotief is erg populair, maar u kunt ook kiezen voor een ‘gewone’ betonnen onderplaat. Het verschil zit in de afwerking van het beton en hoe groot het aandeel van het betonelement. Het beton zorgt ervoor dat de schutting lange tijd meegaat.


Ook zijn betonnen schuttingen het meest geluidsdempen zodat u zo min mogelijk overlast hebt van geluiden van buiten uw tuin. Wilt u een degelijke en mooie houten beton schutting kopen, kies dan voor Intergard. De grootste collectie schuttingen hier! Schuttingen tegen de laagste prijzen.


Schutting hardhout beton

Kies uit 3producten vanaf € 199. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hout- beton schuttingen om de privacy van uw domein te verzekeren! Wij leveren een schutting volledig op maat van uw tuin of landgoed. Voor levering en plaatsing van diverse soorten hout- beton schutting tegen de scherpste prijzen.


Hardhouten schuttingen staan garant voor een jarenlange kwaliteitservaring. Geen onderhou en de langst mogelijke levensduur. Hout en beton schutting Grenen blokhutprofiel.


Op maat maken van pasvakken IJzeren U profiel afdeklat Antracieten of grijze vlakke kop betonpalen Antracieten of grijze betonnen onderplaten B. Het plaatsen van een schutting is al niet eenvoudig – en daarnaast ook nog eens erg tijdroven maar een hout beton schutting plaatsen is nog net iets lastiger. De betonpalen zijn een stuk zwaarder dan bij normale hout of composiet schutting. Daarom kun jij via ons je hout beton schutting montage reserveren. De tuinspecialist in de regio Zuid-Oost Brabant met vestigingen in. De nieuwe schutting plaatsen wij vakkundig en snel.


Vraag vrijblijvend een offerte aan! Heeft u vragen over een van onze producten, werkwijze of service, neem dan contact op. U kunt bij dit systeem kiezen voor verschillende paallengtes.


Indien gewenst bellen of mailen we u terug. Met beton palen en betonnen onderplaten is het tuinscherm voldoende verwijderd van de onder grond zodat u maximaal kunt genieten van een onderhoud vrije schutting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts