dinsdag 5 maart 2019

Korting zwembad centerparcs

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Zwembaden online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele speelgoed assortiment online. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Meer geluksmomentjes buiten!

Met de Ouders van Nu Voordeelpas krijg je altijd korting ! Daar kun je heerlijk een dagje zwemmen samen met je gezin of vrienden. Veel van de parken liggen in de buurt van een meer of zelfs aan zee. Voor nog meer waterpret kun je een bezoek brengen aan het subtropische zwembad op het park. Na een warme dag kun je samen genieten van een barbecue in jullie privétuin.


Klinkt dit als een ideale vakantie? Centerparcs is een keten van vakantieparken in Nederlan België, Duitslan Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Center Parcs Heijderbos arrangement tot korting.

Het is natuurlijk nog leuker als je je vakantie bij Centerparcs met korting boekt. Geen zin om na een bezoek aan een pretpark het hele eind terug naar huis te rijden? Zo wordt het wel een heel bijzondere vakantie! Maak jouw borst nat voor ongekende waterattracties. Bewonder vissen in het koraalba trotseer wildwaterbanen en met ons enorm aantal glijbanen kies je zelf hoe je door het zwembad suist!


Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Aqua Mundo is synoniem voor subtropisch zwemparadijs. Dit park ligt in Flevolan aan het Eemmeer.


Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Daar ga je zeilen, waterskiën of wakeboarden. Exclusief bij BungalowSpecials! Er even tussenuit voor een vaste lage prijs?


De Friends Specials zijn exclusief bij BungalowSpecials te boeken en nergens anders zo voordelig. Voor vroegboekers en late beslissers, tijdens en buiten de schoolvakanties en natuurlijk onze waanzinnige woensdag actie. Koop nu en bespaar geld vandaag. Het zwembad is geschikt voor alle leeftijden.


Het enige wat je hoeft te doen is je pas laten zien bij de kassa.

Centerparcs De Vossemeren Lommel Trakteer jezelf en de kinderen op een geweldig uitje en kom zwemmen bij Centerparcs De Vossemeren in Lommel. Het park ligt namelijk tegen de Duitse grens aan en ook de zuiderburen zijn op enkele kilometers afstand te bereiken. Kom dus lekker ontspannen op het bungalowpark. Doe je het liever wat rustiger aan in het zwembad ? Er zijn namelijk regelmatig erg goede acties waar je erg veel mee bespaart.


Het volle pond betalen hoeft dus bij eigenlijk nooit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts