maandag 4 maart 2019

Katten afschrikken

Het grootste assortiment aan ultrasone verjagers tegen katten , op voorraad. Alle merken kattenverjagers online. Vergelijken doe je op Beslist. Zoek naar afrastering hout op de nieuwe KensaQ. Er zijn een paar strategieën denkbaar: verjagen, afschrikken of weglokken.


Mijn favoriete methode om een kat weg te jagen is met een waterpistool (deze “Super Soaker” is perfect voor de lange afstand). Gewoon nat spuiten, de meeste katten hebben een hekel aan water. Katten afschrikken : Geluid. Een goede methode voor het katten afschrikken is geluid. Wij kunnen tonen tot ongeveer 20.


Hz horen, katten hebben een bereik tot wel 50. Dan is deze kattenverjager de oplossing om de katten af te schrikken. Als je dit wilt voorkomen kun je deze katten verjager in het zand of in het gras plaatsen. Als de kat de verjager ziet, denkt hij dat er een andere kat zit. Een kat zal zich direct uit de voeten maken.


Katten afschrikken

Misschien is het niet erg leuk voor de kat , maar er is nog nooit een kat geweest die schade heeft opgelopen door een plens water. Met een verjager kunt u ervoor zorgen dat de kat meteen de tuin verlaat als deze erin komt. Na verloop van tijd gaat de kat uw tuin vermijden. Wij verkopen verjagers die op verschillende manieren werken zoals onhoorbare ultrasone geluiden, echte geluiden, water en flitslichten. Bij het katten verjagen zien we echter dat deze methodes maar tijdelijk werken en in vele gevallen ook maar doeltreffend zijn voor bepaalde stukken van je tuin.


Dus katten bezitters, denk ook eens aan de buren voordat je de kat naar buiten laat gaan. Wat doe ik tegen katten in mijn tuin? Als we aan een kat denken dan stellen de meeste mensen zich een lief schattig beestje voor.


Katten afschrikken

Hoe lief en mooi ze ook zijn, sommige tuinliefhebbers hebben op sommige momenten een ander beeld van katten. Onze ervaring is dat volhardende beesten als katten zich niet zo snel laten afschrikken door zaken als sinaasappelschillen of knoflook, het is immers heel belangrijk voor de viervoeter om zijn territorium af te bakenen. Behalve de tuin vol poten, kun je ook planten gebruiken die katten afschrikken door hun geur.


Ongewenste katten in je tuin is vervelend en al helemaal als ze daar keer op keer een vieze drol voor je achterlaten. Daarom wil je de katten afschrikken. Behalve de geur van planten kun je natuurlijk ook de stekels van de planten gebruiken om katten te weren uit de tuin. Waar een kat gemakkelijk door een coniferen haag kan kruipen, bedenkt hij zich wel drie keer voordat hij door een meidoornhaag of vuurdoornhaag loopt.


Als je sproeiers met een bewegingssensor of iets anders met stromend water in je tuin aanlegt, kan dit katten ervan weerhouden om je tuin binnen te gaan. Sproeiers met een bewegingssensor zullen water gaan sproeien wanneer er een kat in de buurt komt. Wilt u dat uw kat naar binnen komt? Pech, want als hij geen zin heeft reageert hij toch niet op zijn naam.


De kat zal hierdoor afgeschrikt worden. Tip: als u ze vlees geeft, tik dan bijv eerst met twee schoteltjes tegen elkaar. Ze associëren al snel dit geluid met lekker eten. De beste oplossing is waarschijnlijk een apparaat aan te schaffen dat katten (en overigens ook honden) afschrikt.


De apparaten beschikken over een bewegingsmelder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts