donderdag 21 maart 2019

Overkapping steigerbuis

Verkrijgbaar in verschillende diameters. Steigerbuizen gegalvaniseerd staal? Wilt u zwarte steigerbuizen kopen? Beschikbaar in meerdere diameters. Ideaal door het lichte gewicht!


Gratis verzonden uit voorraad! Maak zelf een mooie en ijzersterke veranda, overkapping of pergola van steigerbuis ! Wij leveren de buizen voor u op maat zonder zaagkosten! Bestel je steigerbuis op maat!


Ook aluminium buis bestel je op maat! Dit steigerbuis pakket wordt geleverd met handige bouwtekening. Hiermee is de overkapping eenvoudig en snel in elkaar te zetten.


Overkapping steigerbuis

In deze vorm vind je een pergola meestal terug als deel van een erfafscheiding, als berceau over een tuinpad of als overkapping bij het terras. Maar de laatste variant, de overkapping bij het terras, wordt steeds vaker gemaakt zonder het gebruik van klimplanten. Meestal wordt het afgemaakt met speciaal tuindoek of zeil.


De steigerbuizen zijn bij Gadero te bestellen in buismaten 34mm en 43mm. Dit is de buitenmaat van de buis. Al uw steigerbuizen worden op maat gezaag let op! Zo kun je overdekt genieten van je terras en tuin. Deze antraciete aluminium variant geeft een moderne uitstraling aan je veranda.


Met steigerbuizen maak je een pergola in elk gewenst formaat. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. De mooiste Overkappingen vind je op beslist. Een houten terrasoverkapping in Drunen. Achterin uw tuin een prachtige vrijstaande overkapping.


Doordat de warmte er goed blijft hangen. Kunt u er tot laat in de avond blijven zitten. Meer buitenplezier met overkapping Met een overkapping in de tuin, eventueel in combinatie met terrasverwarming, verlengt u het buitenseizoen tot in november.


Overkapping steigerbuis

Dat betekent nóg meer plezier van uw tuin! We vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. Heeft u al een idee of schets? Dan zorgen wij voor een overkapping of veranda op maat. Doorgaans wordt voor het maken.


Deze pin is ontdekt door Angeliek. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Frame voor overkapping van een terras of patio met schaduwdoek. Doe het zelf voorbeeld hoe je schaduw op het terras verkrijgt. Bevestigingsmateriaal zit al bij de prijs inbegrepen (rails, tourniquets en schroeven (exclusief spanbuis onder in het verandazeil deze is voordelig te bestellen bij steigerbuis -online.nl).


Ook een overkapping terras doek? Douglas overkapping met achterwand van douglas. Wilt je een schaduwdoek gebruiken als overkapping van uw terras? Dan kan je deze op maat laten maken bij Zonz.


Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen. Reken voor je tewerk gaat goed uit hoeveel meter steigerbuis en hoeveel steigerkoppelstukken je nodig hebt. Het werken met de steigerbuizen is verder vrij eenvoudig.


Mochten de buizen niet op maat zijn hoeft je ze alleen bij te slijpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts