donderdag 7 maart 2019

Zwembad intex rechthoekig

Creëer buiten ook een thuisgevoel! Kies uit 1producten vanaf € 20. Met een rechthoekig zwembad maak je optimaal gebruik van de ruimte in je tuin. Verder is een rechthoekig zwembad perfect om lekker in te gaan liggen of om baantjes te trekken.


Zo is een rechthoekig opblaas zwembad makkelijk op te zetten en weer op te bergen. Rechthoekige zwembaden zijn er in verschillende soorten en maten.

Dit rechthoekige zwembad is in een half uurtje op te zetten en kan daarna gevuld worden met leidingwater. De rechthoekige zwembaden zijn te verkrijgen in verschillende soorten modellen. Zo kan u er zeker van zijn dat u jarenlang zwemplezier beleeft aan dit uiterst gebruiksvriendelijke zwembad.


Elk zwembad is voorzien van een frame dat is gemaakt van gegalvaniseerd staal dat behandeld is tegen corrosie en uv-stralen. Intex rechthoekig zwembad ! Dit loopt uiteraard op bij de opzetzwembaden met frame. Handig dus als u te maken hebt met beperkingen qua ruimte in uw tuin.


Denk aan de kindvriendelijke Easy Set, de populaire Metal Frame en de luxe Prism Frame.

Nog luxer en groter zijn de Ultra XTR Frame zwembaden en de Graphite Panel. Daar zit je met een opzet zwembad natuurlijk al snel aan. Voor iedere tuin een geschikt. Bij de grotere opzetzwembaden hebben we een leuke extra. Haal het opzet zwembad zelf op én je mag voor €2- gratis uitzoeken!


Bij het zoeken naar een eigen zwembad , valt de keuze dikwijls op een rechthoekig zwembad. Doordat grote krachten inwerken op de hoeken van een rechthoekig zwembad , is het wat moeilijker om dit type zwembad zelf te bouwen. Dé oplossing is dan een houten zwembad met stalen verstevigingen, die tegen de druk bestand zijn. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Bekijk ons gehele speelgoed ssortiment online. Dit groene zwembad is 2bij 1centimeter en centimeter diep.


Het zwembad wordt geleverd in set, inclusief een zandfilterpomp en accessoires. Het heeft luchtkamers, waardoor het gemakkelijk is het bad op te zetten en leeg te laten lopen. De meegeleverde zandfilterset verzekert een optimale filtratie.


Dat maakt het opzetten van een groot zwembad wel zo makkelijk! Dit zwembad geeft je verkoeling in de zomer en ziet er door zijn rechthoekige vorm strak uit. Het stalen frame geeft het bad veel stevigheid.

Verzendkosten maximaal 9 vanaf 5- gratis verzonden! Het bad is gemaakt van PVC en heeft een afmeting van 4bij 2centimeter en een diepte van centimeter. Iedereen kent wel het frame zwembad met donkerblauwe zwembadfolie.


Deze serie zwembaden is betaalbaar, kenmerkt zich door eenvoudige montage en onderhou is gemaakt van stevig materiaal en geschikt voor kleine en middelgrote tuinen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts