maandag 18 maart 2019

Kettler speeltoestellen

Bekijk het grootste assortiment met alle soorten online. Shop direct online op beslist. Gratis Verzending en Installatie!


De vele combinatiemogelijkheden van KETTLER speeltoestellen zorgen ervoor dat het nooit saai wordt. Ons advies: aan de slag, bewegen is goed voor je!

Deze dubbele schommel bestaat uit een robuust stalen frame met een polyestercoating in vrolijke kleuren. MAZE - so geht junges Wohnen! De KETTLER TRACK Sheeft het allemaal: De KETTLER ENERGY DECK demping zorgt voor een energie-impuls bij iedere stap. Dat betekent: meer kilometers met hetzelfde vermogen en minder belasting van de gewrichten. Kettler speeltoestellen kopen?


Dit complete schommeltoestel wordt compleet met gondel, Amerikaanse wip én schommelzitje geleverd. Op deze schommel kunnen dus maar liefst vijf kinderen tegelijk schommelen.

Outdoor speeltoestellen maken uw tuin tot een echte speeltuin. De drang om te bewegen en fantasie kennen hierdoor geen grenzen. Of klimtoestellen, schommels of glijbanen - deze speeltoestellen voor buiten vervullen alle kinderwensen.


Echter, ook op de veiligheid van outdoor speeltoestellen werd gelet. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. De instap in de wereld van de crosstrainers bij KETTLER.


Het magneetremsysteem met weerstandsverstelling in niveaus, kg vliegwiel, in de handvatten geïntegreerde handsensoren, verstelbare treevlakken en een gemakkelijk te bedienen trainingscomputer met een permanente weergave voor functies kenmerken de nieuwe CROSS M. Om schommelen zelfs in kleine tuinen mogelijk te maken, heeft KETTLER naast de grote ook smalle frames ontwikkeld die zeer weinig ruimte innemen. Verschillende schommelelementen – al naargelang leeftijd en vaardigheden – zorgen voor afwisseling. Alle speeltoestellen zijn van topkwaliteit en zijn er in vele maten en soorten. Of het nu gaat om een speeltoren met glijbaan, een draaischijf of een tuinschommel, kinderen zullen veel plezier beleven. Please select your country.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Aansluitend beoordeelt ons team, bestaande uit sportwetenschappers, wedstrijdsporters en servicemonteurs met jarenlange ervaring, de producten in verschillende categorieën. Metalen speeltoestel van het merk kettler. Moet door de koper zelf gedemonteerd worden. Ruimste aanbod Eenvoudig vergelijken Snel besteld! VEILIGHEIDSZITJE VOOR PEUTERS.


Voor latere vervanging bij alle modellen te gebruiken. Het holle zitje van kunststof is licht en stevig. Zo kan er naast klimmen en glijden ook geschommeld worden! KETTLER Zero Zig-Zag: door Ökotest met Goed beloond!


In totaal heeft de roller Zero Zig-Zag met Goed een prima resultaat behaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts