donderdag 21 maart 2019

Teakhouten tuintafel rond

Teakhouten tuintafel rond

Kies uit 4tuintafels online! Bestel uw tuintafel direct hier. Alleen dit weekend: extra korting op alles, inclusief op lopende folderacties. Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. Prachtige ovale tuintafel met onderhoudsvrij aluminium onderstel. De tuintafel heeft een teakhouten blad en kan samen met het onderstel het hele jaar buiten blijven staan.


Deze gezellige tuintafel is leverbaar in twee verschillende maten en kleuren. Dit is zomaar een greep uit het brede aanbod meubels en accessoires van PuurTeak. De kwalitatieve houten meubelen bezorgen vandaag de dag veel mensen plezier en comfort. Voor bijna elke ruimte in huis hebben we wel een product in ons assortiment. Bekijk alles met teakhouten tuintafel ! Vanwege de grote vraag het hele jaar door hebben we altijd genoeg verschillende afmetingen teak tuintafels op voorraad.


Tuinmeubelen, grasmaaiers. Indien u wilt langskomen om meteen een bepaalde afmeting teak tuintafel mee te nemen, bel of mail eventjes van te voren dan zorgen wij dat deze voor u klaar staat. Ook buiten heeft u een goede tafel nodig, dus kies voor de kwaliteit van een teakhouten tafel. Het hele leven verschuift naar buiten als de zon schijnt en onmisbaar daarbij is een mooie tuintafel om buiten te eten, een spelletje te doen, te borrelen of misschien zelfs te werken.


Ook zal het hout na verloop van tijd gaan vergrijzen. Elke houten tuintafel heeft een uniek design. De nerven, kleur en structuur worden allemaal door de natuur gevormd en zijn dus bij elk houten tuinmeubel verschillend.


Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de beste kwaliteit voor de scherpste prijzen bieden. Tevens monteren en controleren wij de meubels voordat we ze gratis bij u afleveren. En dat altijd binnen werkdagen. Hoe onderhoud je een teakhouten tafel?


Met de jaren groeit het karakter van een houten tafel alleen maar en gaat deze steeds meer in. Teakhout kan erg goed tegen ons klimaat. Ruim assortiment online bestellen! Zodra de eerste zonnestralen zich weer aandienen, kan de tuintafel weer naar buiten.


Heerlijk tafelen met vrienden of familie of borrelen op een zomeravond. Ons aanbod is heel divers en compleet. Bent u op zoek naar een prachtige tuintafel van teakhout?


Bij NietZomaarHout hebben wij een breed assortiment in tuinmeubelen. Zo hebben wij diverse soorten tuinmeubelen. Denkt u aan tuintafels, tuinstoelen en zelfs een houten plantenbak.


Apple Bee Oxford dining tuintafel rond 1cm. Speciale prijs 49-Normale. Ben jij zuinig, dan kun je ook voor een teakhouten tuintafel kiezen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Is deze tuintafel niet wat u zocht? Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Voor meer teakhouten tuintafels kunt u hier verder kijken. Als u geïnteresseerd bent in een teakhouten tuinbank, teakhouten tuinstoelen of een teakhouten tuinset, hebben wij die ook.


Teakhouten tuintafel rond

Daarnaast is de Milton inklapbaar, dit is ruimtebesparend. De Milton tafel is een tuintafel uit de Milton serie. Het onderhouden van uw teakhouten tuintafel is dus zeker niet verplicht. Onderhoud van een teakhouten tuintafel.


Als u echter de verandering van een honingbruine naar een grijzige kleur tegen wilt gaan, kunt u de teakhouten tuintafel eens per jaar behandelen met teak olie. Deze teak olie is verkrijgbaar via onze webshop. Teak is een lichte houtsoort met een warme uitstraling. Wanneer het juiste hout wordt gebruikt, is teak een zuur duurzame houtsoort. Een teakhouten tuintafel ? Dit maakt het bij uitstek een ideale houtsoort om te verwerken in tuinmeubilair.


Teakhouten tuintafel rond

Het juiste teakhout vindt men in de binnenste delen van een boom van ongeveer jaar oud. Op zoek naar een massieve teakhouten tafel? Wij hebben 5tafels op voorraa in diverse uitvoeringen en vrijwel alle afmetingen.


Tafels op poot 70x70cm – 80x80cm voor horeca- en restaurants, 350x120cm voor die mooie grote eetkamer of vergaderruimte en uiteraard ook keukentafels van 160x90cm of 200x100cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts