maandag 25 maart 2019

Leuk subtropisch zwembad

Alle vakantieparken met een subtropische zwembaden op rij! Meer geluksmomentjes buiten! Altijd een verassend aanbod. Alleen dit weekend met extra kassakorting op alles!


Bezoek Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

De grootste en mooiste subtropische zwembaden vind je bij een vakantiepark of bungalowpark (reserveren voor een dagje zwemmen is vaak nodig). Deze subtropische zwemparadijzen hebben echte beplanting, palmbomen en rotsen. Ben je op zoek naar een subtropisch zwembad in de buurt maar weet je niet waar je heen moet? Beelden van het zwembad vanaf 1. Dit ziet er veelbelovend uit!


Wederom een tip via Twitter. Het is een prachtig subtropisch zwemparadijs met sauna’s, wildwaterkreken, watervallen, bruisplateaus en stroomversnellingen. En als je uitgeput bent van het zwemmen, blijf je gewoon lekker in het hotel slapen.

In subtropisch zwembad De Fakkel kun je niet alleen zwemlessen volgen maar ook recreatief zwemmen. Er zijn drie wedstrijdbaden, ook wel het Orkabad genaamd. Genieten door groot en klein, dit doe je zeker bij het zwemparadijs Aqua Mundo.


De subtropische zwembaden van Aqua Mundo zijn onderdeel van Center Parcs. Elk Center Parcs vakantiepark heeft een prachtig zwembad. Geen zwembad is hetzelfde dat zorgt voor elk park weer voor een verassing en leuke ervaring. In Brabant vind je Center Parcs Kempervennen. Omnium in Goes is het grootste subtropische zwembad van Zeeland.


Een leuk uitje met de kinderen, dagje weg of als kinderfeestje. Heerlijk zwemmen in het Zeeuwse. Wat erg leuk is, is dat er elke vrijdag een discoavond is in dit subtropische zwembad.


Je kunt hier dus heerlijk discozwemmen. De entree per persoon is euro, mocht je verblijven in een bungalow zit de entree voor het subtropische zwembad erbij in begrepen. Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in de Provincie Zuid Holland! Denk hierbij aan een restaurant voor na het zwemmen en douchen of een cafetaria waar je tussen het zwemplezier door een patatje of andere snacks kunt consumeren.


Thuisbezorgd of gratis afhalen in onze winkel!

Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Het zwemparadijs is dus een heerlijke plek om een dagje te genieten.


Geniet van de warmte en van de spannende én ontspannende attracties in ons overdekte zwembad. Wat is een subtropisch zwembad ? Een subtropisch zwembad wordt ook wel een zwemparadijs genoemd. Het is een overdekt zwembad dat recreatief is ingericht en waar het binnen altijd lekker tropisch warm is. Er zijn ook subtropische zwembaden in Gelderland.


Zo heb je bijvoorbeeld subtropisch zwembad de Meerval in Wijchen, het Marveld Recreatie in Groenlo en het Bosbad in Putten. Vooral voor gezinnen met oudere kids, of kleine waaghalzen, is een subtropisch zwemparadijs met wildwaterbaan the place to swim. Met vette bochten, hoge snelheden, een golfslagbad en steile glijbanen is er volop actie. Een bezoek aan ons subtropische zwembad natuurlijk niet ontbreken. Maar ook voor zwemlessen en kinderfeestjes is het zwembad zeer geschikt.


Nederland telt zo’n subtropische zwembaden. In ons subtropische zwembad vind je diverse glijbanen met onder andere de Crazy Cone. Niet alleen de temperaturen zijn heerlijk, ook de spectaculaire waterattracties geven volop vermaak. En wanneer de kinderen zich vermaken, heeft u even tijd om te ontspannen in het bubbelbad of de sauna.


Leuk wonen hoeft niet duur te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts