dinsdag 4 juni 2019

Kussenbox waterdicht

Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Kees Smit altijd de laagste prijs!


Binnen dagen Gratis Thuisbezorgd.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Verder ziet je tuin er opgeruimd uit. Bij het kiezen van een kussenbox is de materiaalkeuze belangrijk.


Deze praktische kussenbox is de ideale opbergmogelijkheid voor stoelkussens en andere tuinaccessoires. De box is waterdicht en beschermt de inhoud tegen vocht. De deksel heeft een gasdrukveer en kan gemakkelijk worden geopend of vergrendeld.


Verkrijgbaag in de kleuren wit, mint en grijs.

Eenvoudig online bestellen. Het grootste verschil tussen de kussenboxen van de verschillende materialen is dat een kussenbox van kunststof gevlochten kan zijn, bij wicker is dit altijd het geval. Wat is een waterdichte kussenbox ? Let er wel op dat u uw tuinkussens in de winter binnen opslaat om schimmelvorming in lange natte periodes te voorkomen.


Als je een grote opbergbox voor kussens koopt, kun je ook gemakkelijk en snel kinderspeelgoed en andere kleine dingen opbergen, zodat ze niet in de tuin rondslingeren, bijvoorbeeld wanneer je gasten krijgt voor een barbecue. Met de kussenboxen die verkrijgbaar zijn bij Blokker zijn er veel mogelijkheden. Het grote voordeel van een kussenbox is dat je tuinkussen op kunt bergen om deze te beschermen tegen de regen en de kou.


De opbergbox wordt bij jou thuis afgeleverd. Bestel online of bezoek onze showrooms. Kies uit producten vanaf € 170. Deze grote kussenbox is uitgevoerd in rotan-look kunststof en heeft.


Extra opties voor je waterdichte kussenbox. Je hebt bij ProPetto ook allerlei handige extra mogelijkheden, zoals een netje in de deksel. In dit net kun je bijvoorbeeld speelgoed opbergen.


Ook kun je kiezen voor een hangend mandje waarmee je extra ruimte creëert. Kussenbox Tuin Waterdicht.

Dit bedrijf is een aanrader. Zelf ben ik enorm blij met onze waterdichte kussenbox. Neem een kijkje in de grote collectie kussenboxen van GAMMA. Mooi meegenomen: in de meeste kussenboxen past zoveel meer dan enkele kussens.


Denk bijvoorbeeld aan de regenwaterdichte kussenboxen van Keter waarin je ook tuingerief en klusgerei kan steken. Als je de kussens opbergt in een kussenbox dan overwinteren ze op een donkere plek, waar amper vocht doorheen komt. Een kussenbox verlengt de levensduur van je tuinkussens, zodat je ze langer kunt gebruiken! Let op: wil je een opbergbox buiten plaatsen?


Kies dan altijd voor een waterdichte opbergbox. De inhoud van een niet- waterdichte opbergbox kan vochtig worden en weersvlekken in de tuinkussens veroorzaken. Lees tip voor meer informatie over waterdichte en spatwaterdichte opbergboxen. Dan is een kussenbox onmisbaar in de tuin!


Met een kussenbox hoef je je geen zorgen te maken dat je kussens nat en vies worden: ze zijn vaak gemaakt van stevig, waterdicht kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts