dinsdag 11 juni 2019

Stratenmaker assen

Stratenmaker assen

Huur een vakman in voor het bestraten je tuin of oprit. Vind en boek nu uw droomaccomodatie bij TUIvillas! Op zoek naar een stratenmaker in Assen ? In Assen zijn stratenmakers gevestigd.


Iedere stratenmaker uit deze gids is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Onderstaand een overzicht van vakmannen bij jou in de buurt. Assen is een plaats in de provincie Drenthe. Uw stratenmaker voor bestrating en sierbestrating in Assen , regio Drenthe.


Want een vakkundig aangelegde bestrating is het visitekaartje van uw woning. Wij zijn een gerenommeerd stratenmakersbedrijf, gevestigd in Assen en voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen, Frieslan Drenthe en Overijssel. Maar ook buiten de vier noordelijke provincies zijn wij regelmatig actief met aansprekende projecten voor zowel de particuliere markt als voor bedrijven en overheidsinstellingen. Voor al uw siertuinen, terrassen, bedrijfspleinen, opritten, grondwerken en reparaties. Jongsma bestratingen is een bestratingsbedrijf dat zich onderscheidt door vakmanschap.


Bij ons kunt u terecht voor alle bestratingen in Drenthe en omgeving. Bent u op zoek naar een stratenmaker uit Assen voor het bestraten van uw oprit? Of heeft u geen groene vingers en wilt u bestrating in de gehele achtertuin laten aanleggen? Zoekt u naar iemand die kennis heeft over goedkope sierbestrating?


Sierbestrating Assen legt het voor u aan. In samenwerking met John Schmitz Hoveniers kunnen wij ook een complete tuin aanleggen met sierbestrating en borders vol met planten. Stratenmaker in Assen , compleet overzicht van stratenmaker in Assen. Wij werken samen met bestratingsbedrijven uit Assen die allen beschikken over ruime ervaring in het vak.


Stratenmaker assen

Behalve bestraten voeren zij ook diverse andere werkzaamheden voor u uit. Natuurlijk kunt u bij een stratenmaker uit Assen terecht voor de grondwerken, maar u kunt ook uw oude sierbestrating door één van de experts laten verwijderen en. Wij verzorgen straatwerk bij gemeenten, bedrijven en particuliere opdrachtgevers van heel klein naar heel groot. Onze stratenmakers voeren ook reparatie van straatwerk uit, of aansluitingen van een putje, afwateringsgoot of regenpijp op het riool. Behalve de aanleg van uw oprit en sierbestrating in uw tuin, straten wij ook op balkons en.


Met een grote showroom in Assen en meerdere eigen vrachtwagens voor de leveringen kunnen wij iedereen perfect van dienst zijn. In onze winkel en webwinkel vindt u alle benodigdheden voor de volledige aanleg van de bestrating en tuin rondom uw woning of gebouw. Zoek stratenmaker assen in Zoekmachines Tegelijk. Gratis,gemakkelijk en actueel.


Direct gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij stratenmakers. Slimmer Zoeken Naar stratenmaker assen. Brows En Ontdek Nuttige Resultaten! Bestratingsbedrijf voor Assen en omstreken. De stratenmaker voor Assen en omgeving neemt zowel grote als kleine klussen aan.


Denk bijvoorbeeld bij bestrating rondom je boerderij of bedrijf aan ons. Dit heeft extra aandacht nodig. Het vestigingsadres van het bestratingsbedrijf is Pijlkruidstraat 60.


Deze website maakt gebruik van cookies. Tuinbestratingen kunnen met verschillende bestratingsmaterialen, zoals grin straatstenen of koppelstones aangelegd worden. Klik hier voor meer informatie.


Wellicht heeft u al helemaal voor ogen hoe het eindresultaat van onze werkzaamheden eruit moet komen te zien. Prima, wij horen het graag van u! Het kan natuurlijk ook zijn dat u eerst nog behoefte heeft aan kundig advies van een professionele stratenmaker. Of zoekt u juist graszoden of een nieuw terras voor uw tuin?


Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruim opleidingsbudget, doorgroeimogelijkheden en een thuiswerkregeling. Daarnaast kan je als medewerker in dienst van de gemeente Assen gebruikmaken van het individueel keuzebudget met in totaal 1 aan extra salariscomponent waaronder een eindejaarsuitkering en vakantiegeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts