woensdag 26 juni 2019

Steenkorven prijs

Deze robuuste tuinhaard is perfect voor het maken van een erfafscheiding. Veel verschillende maten en modellen. Bestel nu jouw schanskorf haard! Steenkorven hebben de laatste tijd sterk aan populariteit gewonnen.


Steenkorven prijs

Ze zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen, verschillend van grootte, vulling, verankering, … Al deze aspecten hebben vanzelfsprekend ook een invloed op de kostprijs. Met de nodige kennis en ervaring is het mogelijk om de klus zelf te klaren. Toch is het aangeraden om een vakman in te schakelen. Voor een steenkorf van vijf meter lang, een meter hoog en ongeveer centimeter breed mag je je bijvoorbeeld verwachten aan een prijs van ongeveer 1euro per lopende meter. Deze prijs omvat ook opvulling met stenen uit het goedkopere segment.


Belangrijk om weten is dat steenkorven in alle maten te verkrijgen zijn. Graag een prijs op maat van gespecialiseerde tuinaannemers? Uiteraard hangt de prijs samen met de grootte van de korven, maar ook de kwaliteit van de staalnetten is van invloed op de prijs van de steenkorven. Goedkope steenkorven zeggen niet altijd iets over de kwaliteit. Bij ons bent u verzekerd van een hoogwaardig kwalitatief product.


Ziet u zichzelf al zitten in uw sfeervolle tuin met steenkorven ? De prijzen kunt u eenvoudig berekenen met onze ontwerpmodule. Vul de juiste maten in en pas uw schutting, bloembak of tuinhaard helemaal aan uw eigen smaak aan om de prijs te weten te komen. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren.


De kosten lopen dan ook enorm uiteen. De afmetingen bepalen mede de prijs. De schanskorf is maatwerk. Daarnaast spelen de kwaliteit van de staalmatten en de soort vulling een grote rol. Wanneer u geen ruimte heeft voor een afscheiding in uw voortuin, kunt u ook prachtige bloembakken of kruidenspiralen plaatsen.


Het stijlvolle design van schanskorven zal uw tuin een mooie uitstraling geven. Schanskorven en steenkorven voor particulier en bedrijf. Kwaliteit voor de beste prijs. De korven worden meestal opgevuld met stenen, maar er zijn ook alternatieven zoals boomschors.


Voordeel is dat deze moderne schutting heel stevig staat en voorbijgangers geen enkele inkijk hebben. Ook heb je een unieke troef in handen, omdat je zelf de lengte én breedte kan bepalen. Onze steenkorven zijn van thermisch gegalvaniseerd ijzer, kwaliteit is gegarandeerd.


Eenvoudig online bestellen. Draadkorven, ook wel schanskorven of steenkorven genoem zijn metalen korven in gegalvaniseerd staal. De bouwmethode van de schanskorven is zeer flexibel, zodoende zijn de korven ook zeer geschikt voor grondkeringen en andere bouwkundige elementen in uw tuin, woon of werkomgeving. Wij maken de steenkorven in onze eigen. Nacon is de grootste leverancier en producent van steenkorven en schanskorven in de Benelux.


De natuursteenvulling gecombineerd met een hoogwaardig staal maken steenkorven en schanskorven tot een prachtige aanvulling van uw tuin. Maar steenkorven en schanskorven zijn ook uitstekend inzetbaar als grond- of waterkering. Wilt u vooraf inzicht hebben in de aanschafkosten voor het plaatsen van uw schanskorven.


Steenkorven prijs

Door de prijs via onze editor te berekenen krijgt u een duidelijke indicatie. U vult eenvoudig de door uw gewenste afmetingen in en selecteert vervolgens de steensoort van uw voorkeur. Het totaal verschijnt vervolgens in beeld. Een steenkorven tuinafsluiting hoeft niet duur te zijn. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt.


Het ligt er namelijk aan welke vulling je kiest. Wanneer je eenvoudige stenen kiest, welke er veel zijn, dan is het niet zo duur. Maar wanneer je speciale stenen wilt dan kan het wel wat prijziger uitpakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts