maandag 17 juni 2019

Kurhaus zwembad

Grand Hotel Amrâth Kurhaus Scheveningen. Betaal met iDeal of credit card. Vergelijk en bespaar geld. De beste last minute aanbiedingen. Ontdek of herontdek Nederland.


Gegarandeerd de laagste prijs. Alleen dit weekend: extra korting op alles. Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Om het wellness gevoel compleet te maken, kijkt u vanaf het zwembad uit over het strand en de zee. De oorsprong van het Kurhaus ligt in de 19e eeuw en de historische karakteristieken zijn onder meer terug te zien in de indrukwekkende Kurzaal. Word uitgerust wakker aan de kust in één van onze klassieke kamers. De serre van het Kurhaus biedt een schitterend uitzicht over zee.


De serre wordt tot een van de mooiste plekken van het Kurhaus gerekend. Zomers is het heerlijk genieten op het mooiste terras aan de Noordzeekust. Den Haag en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Voor zaken nachtjes mogen verblijven in het Kurhaus. Alles is wel erg gedateerd.


Kamers zijn daarentegen prima, als je geluk hebt heb je uitzicht over strand. Badkamer netjes, grote douche. Locatie is perfect voor dagje strand. Indoor is een zwembad en wellnes aanwezig.


Kurhaus zwembad

Ontbijt is uitgebreid en heerlijk. Relax in wellnesscentrum aan zee met binnenzwembad in Scheveningen. Net, ietwat verouderd hotel met zwembad op loopafstand van het strand. Het ontbijt was heel uitgebreid en lekker. Je kan er met de tram (ook op loopafstand) zo komen en het staat erg centraal in de buurt van alle bezienswaardigheden, restaurants en cafés.


Al met al een prima hotel voor een kort verblijf in Scheveningen. Er was in die tijd een druk nachtleven. Zwembad bevindt zich bij Vakantiepark Duinrell.


Kurhaus zwembad

Het is voor iedereen toegankelijk, dus niet alleen voor de gasten van het park. Voor informatie: Koop tickets online Duinrell Wassenaar tel. Scoor nu woonartikelen met extra korting.


Bekijk onze meubels en accessoires voor huis en tuin. Ruim assortiment, topkwaliteit! Haal vandaag nog een zwembaden in huis. Zit het weer niet helemaal mee?


Maar willen jullie wel kunnen genieten van wat ontspanning in het zwembad ? Bij HotelSpecials hebben we speciaal voor jou alle hotels met een binnenzwembad in Scheveningen op een rij gezet. Het is geen nieuws dat er over het Kurhaus geklaagd wordt. Op internet vinden we genoeg negatieve reviews: Deze maand schrijft iemand nog op Tripadvisor: ‘Het zwembad lag vol zand en de ligbedden vol vogelpoep’. Het zwembad mag u alleen bezoeken in badkleding omdat het een hotel zwembad betreft dat ook toegankelijk is voor de gasten.


Reserveer nu een behandeling bij Kurhaus Spa. De redactie van Wellness Spots heeft de Kurhaus spa en sauna zelf getest en naar aanleiding van een uitgebreid artikel over geschreven. Daarnaast is er ook een therapeutisch zwembad in Den Haag: De Escamphof, voor revalidatie of mensen met een handicap. Lees alles over de zwembaden, zwemlessen, tarieven en de zwemapp.


Direct aan het strand van Scheveningen ligt het 5-sterren Amrâth Kurhaus Hotel. De perfecte locatie voor een heerlijk verblijf om lekker even uit te waaien op het strand of te wandelen in de duinen. Ook ligt het vlakbij het centrum van Den Haag.


Er zijn in de buurt vele culturele uitstapjes. Voor de muur achter het zwembad ontwierp Christie van der Haak, winnares van de kunstprijs Den Haag, een kamerbrede wanddecoratie met kleurige patronen, geïnspireerd op de jaren ’en ’30. Op de tegenover liggende muur ziet u een levensecht vergezicht op de zee, het stran de duinen en het oude dorp Scheveningen, zoals dat honderd jaar geleden was voor de bouw van het Kurhaus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts