woensdag 5 juni 2019

Lounchesets

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Tuin loungesets voor urenlang lounge plezier.

Mooie loungesets die lekker zitten zorgen voor ultieme ontspanning in eigen huis. Naast lekker zitten is het natuurlijk leuk als de lounge set past bij de tuin en je verdere inrichting. Ook qua grootte moet je lounge set passen. Wij hebben een ruim assortiment tuin loungesets in allerlei soorten en.


Loungesets verdienen uiteraard ook goed onderhoud. Door een set te voorzien van het juiste onderhou kun je lange tijd genieten van jouw aankoop. Op dit moment zijn de meeste loungesets uit de collectie van Tuinmeubellan prachtige aluminium loungesets met daaromheen wicker vlechtwerkdraad.


Verschillende materialen loungesets.

Een loungeset is een grote, maar mooie toevoeging aan je tuin. In ons assortiment hebben we loungesets in diverse kleuren en materialen, zoals aluminium, steigerhout en wicker loungesets. Je wilt natuurlijk dat je loungeset mooi staat in je tuin, maar ook dat hij bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Varianten met een hoge eettafel zorgen ervoor dat de set gebruikt kan worden voor een zomers diner.


De Altea loungeset van het kwaliteitsmerk Garden Impressions is één van de meest populaire loungesets uit onze collectie. En dat is niet voor niets, want de Altea is comfortabel en duurzaam. Op deze ruime hoek loungebank geniet je van de warme zomerdagen, terwijl je heerlijk comfortabel op de bank zit of ligt.


Rustig een boek lezen of gezellig kletsen met familie en vrienden, alles is mogelijk. Maar voor welk materiaal kun je het beste kiezen? Beide soorten loungesets zijn erg makkelijk in onderhoud en kunnen het hele jaar buiten blijven staan als je dit zou willen.


Het wordt wel aangeraden om ze alsnog in de wintermaanden op te bergen. Naast wicker en aluminium zijn er nog meerdere materialen waarvan loungesets gemaakt zijn, zoals kunststof, metaal en hout. Het verschil tussen een loungeset voor in de tuin en een tuinset zit hem vooral in het zit element. Typerend voor een loungeset is, dat een loungeset altijd een loungebank als element heeft. Er zijn hogere modellen loungesets en ook de dining loungeset met hoge tafel wordt om buiten te eten steeds populairder.


Dan bent u bij Kees Smit Tuinmeubelen aan het goede adres. Hier vindt u een ruim assortiment tuin loungesets met de laagsteprijsgarantie.

Met een loungeset voor buiten komt u heerlijk tot rust. Plof neer op de comfortabele loungekussens en ga genieten van het buitenleven. De tuin loungesets van Kees.


Er bestaan diverse soorten loungesets voor. Naast de verschillende stijlen zijn er natuurlijk ook loungesets voor verschillende doeleinden. Zo kan je aan een lounge dining loungeset lekker dineren in je tuin dankzij de hogere zitting en ruime eettafel. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment loungesets.


Meer geluksmomentjes buiten! Met loungesets in verschillende afmetingen en materialen hebben we iets voor ieders smaak en kun je een geheel persoonlijke uitstraling creëren. Of u nu houdt van de laatste trends, klassiek, landelijke of retro: bij Fonteyn is de keuze uit loungesets groot. Dat ontdekt u pas echt wanneer u ons vernieuwde tuinmeubel inspiratie centrum bezoekt. Hier wandelt u langs tientallen inspiratievolle tuinkamers met de nieuwste loungesets.


Onze medewerkers staan hier zes dagen per week voor u klaar. Grote variatie loungesets Wil je een loungeset kopen, bekijk dan bij Blokker de verschillende loungeset merken, zoals Le Su Allibert en Envy. Bekijk het aanbod en maak je keuze voor een 4-delige loungeset, een 6-delige loungeset of misschien zelfs wel een 24-delige loungeset! De loungeset kussens zijn soms inclusief, maar dit verschilt per set. Het mooie van een loungeset is dat je hem zowel binnen als buiten kunt neerzetten.


Of je nu lekker lang buiten wilt zitten in de zomer of je hebt een serre of uitbouw waar je prima in kunt loungen, wij hebben diverse loungesets waar je uit kunt kiezen. Met loungesets bedoelen we eigenlijk een luxe bank, zoals je die ook binnen hebt staan, maar dan voor in de tuin. Meestal is deze loungeset een hoekbank in de bekende L-vorm, die zo optimaal de ruimte op je terras gebruikt. Hoewel de meeste loungesets als hoekbank zijn vormgegeven, zijn er ook alternatieve opstellingen. Deze loungesets voor buiten zorgen ervoor dat je de sfeer van binnen naar buiten haalt.


Materialen die gebruikt worden voor onze tuin loungesets. Onze tuinmeubelen worden gemaakt van de volgende soorten materialen: aluminium, wicker, outdoor textileen en hout. Met een heerlijke loungeset wordt het de hele dag genieten in je tuin. Bij Intratuin vind je Lounge tuinsets in vele soorten en maten, van wicker tot hout en aluminium, loungesets voor groten en kleine tuinen of het voor op het balkon!


Wakefield loungesets passen in een landelijk of modern tuininterieur en vallen ook in de smaak als je van Scandinavisch design houdt. Je favoriete loungeset eenvoudig bestellen. Via de webshop vind je alle tuinartikelen.


Bij een loungeset koop je best een zweefparasol die daar mooi bij past. Koop je online, dan bespaar je jezelf heel wat moeite. Het hele aanbod staat garant voor kwaliteit tegen de scherpste prijzen! Wilt u liever langskomen om in persoon eens ons aanbod te ervaren?


De ruime lounge hoekbank opstellingen zijn voorzien van dikke comfortabele lounge kussens en geschikt voor ieder terras. Deze prachtige, kunststof design loungesets van het merk Arbrini, zorgen voor jaren lang lounge-plezier! Al onze loungesets zijn voorzien van een stevig aluminium frame en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts