dinsdag 4 juni 2019

Klemhekje trap

Veilig klemhekje om een ruimte mee af te sluiten. Bestel nu tegen de laagste prijs! De grootste collectie klemhekjes! Klemhekjes tegen de laagste prijzen.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Er bestaan ook traphekjes die je kunt klemmen zonder dat je hoeft te boren in de muren.

Deze worden ook wel klemhekjes genoemd. Een schroefhekje bevestig je met schroeven in de muur waardoor deze stevig vast zit. Dit type traphekje heeft geen drempel in tegenstelling tot het klemhekje. Daarom lees van te voren GOED de gebruiksaanwijzing.


Of laat je informeren of een klemhekje wel geschikt is voor jullie trap. Ben je op zoek naar een klemhekje ? Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o. En kunnen NIET het hoekje om of scheef geklemd worden.

Houten traphekjes zijn te installeren als klemhek of als scharnierend hek. Een scharnierend hek opent in twee richtingen, waardoor ze ook uitermate geschikt zijn om elders in huis te gebruiken. Sommige websites of winkels adviseren ook om klemhekjes NIET boven aan de trap te monteren. Bij een klein aantal klemhekjes hoef je helemaal geen muurcups te bevestigen.


Van dit type hekje doorstaat geen enkel model de zware botstest met kg. De schroefloze klemhekjes die met een frame worden geklemd waarin een deurtje scharniert, zijn de meest robuuste versie van deze variant. Hondenhekjes 105cm Hondenhekjes Allemaal extra hoog.


Dog Gate kan worden gebruikt om gangen, deuropeningen en trappen te versperren. Een traphekje zonder boren, of ook wel klemhekje genoem kun je bevestigen zonder dat je hiervoor hoeft te boren of te schroeven. Op deze manier blijft je niet met gaten of beschadigingen in de muren achter wanneer je het hekje weer wilt verwijderen. Deze traphekjes worden tussen twee muren geklemd en staan zeer stevig vast.


Een traphekje dat je met schroeven in de muur boort is erg veilig en zeer geschikt voor intensief gebruik. Een klemhekje is ideaal voor wanneer je tijdelijk een traphekje nodig hebt, bijvoorbeeld voor bij de oppas. Houdt er rekening mee dat je vanwege veiligheidsredenen nooit een klemhekje bovenaan de trap gebruikt. Metalen klemhekje van Childhome, ideaal om een deuropening mee af te sluiten. Een klemhekje wordt veelal gebruikt om het trappengat af te schermen.


Koop nú Trappen in onze Webshop of de Bouwmarkt! Een noodzakelijke investering voor het gezin met kleine kinderen.

Echter, een klemhekje kan ook op andere manieren worden ingezet. Traphekjes zijn erg belangrijk voor de veiligheid van je kind. Met een traphekje zorg je ervoor dat je kindje niet zelf op de trap kan klimmen of van de trap kan afvallen. De traphekjes zijn voor ouders makkelijk te open.


En zijn traphekjes verkrijgbaar in verschillende maten. Er zijn zoveel keuzes en mogelijkheden om het beste traphekje voor jouw woning te kunnen realiseren dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij van de Kinderveiligheidswinkel proberen je een beetje wegwijs te maken in de wereld van traphekjes!


SafetyThings heeft de traphekjes overzichtelijk verdeelt in drie groepen ,een verdeling naar montage,, klemhekjes , schroefhekjes, en maatwerkhekjes. Bekijk deze handige uitleg over een traphek dat je monteert door het te klemmen. KLEMHEKJES : De meeste klanten komen binnen voor een klemhekje.


Alle traphekken zijn uit voorraad leverbaar, dus bezoek onze website eens! In een standaard situatie is dat heel goed mogelijk. Maar als u een afwijkende trap heeft, dan is het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts