woensdag 5 juni 2019

Zelf een poort maken

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Een schutting maken of houten poort maken , dat is natuurlijk een leuk project dat je zelf kunt doen.


Maar je kunt nog veel meer met de bouwtekeningen van Fred. Denk eens aan een boekenkast of bureau dat jij helemaal zelf kunt maken. De kosten zullen alleen maar lager worden des te meer jij zelf besluit te maken.


Zelf houten oprit poort maken. Bekijk hier ons stappenplan voor het zelf maken van een houten poort. Denk hierbij aan een toegangspoort voor uw oprit of een landelijk landhek voor uw erf. Wilt u een schuttingdeur gaan maken ? Hier hebben wij een apart stappenplan voor.


Naast onze standaard kant en klare schuttingdeuren kunt u zelf een deur maken van schuttingplanken, check dan onze tips voor zelf een schuttingdeur timmeren. We maken daarbij onderscheid in 1. Dan bent u bij Tuinafscheiding. En lees ook onze handige tips, zodat u direct aan de slag kunt met zelf tuinpoort maken ! Een houten poort zelf maken heeft vele voordelen. Je kan ervoor kiezen om tuinpoort van hout te maken , maar nu kan je ook zelf een houten toegangspoort op de oprit maken zoals jij dat wil. We hoeven je niet te vertellen dat steigerhout een zeer populaire houtsoort is op dit moment, en dat is niet zo gek.


Hij zal volledig aan jouw wensen voldoen en waarschijnlijk zal niemand in de wijde omgeving exact dezelfde schuttingdeur hebben. Als jij op deze pagina bent terecht gekomen ben je vast van op zoek naar informatie over een tuinpoort maken. Je hebt geluk, want op deze pagina kun je een informatie en tips lezen hoe je dit makkelijk kunt doen. Eerst kun je lezen waarmee je rekening moet houden in je tuin bij het plaatsen van een tuinpoort.


Zelf een poort maken

De bouwtekening zorgt ervoor dat je zelf aan de slag kan met een poort maken. Je hoeft dus geen kant-en-klare poort te kopen, wat stukken meer geld kost. De grootste besparing heb je dus al gemaakt door zelf met een poort maken te starten. Je kunt straks ook nog je eigen schutting maken , waar ik je verderop nog meer over vertel.


We willen hier een poort maken , die in twee delen open kan. Wanneer je een houten tuinpoort zelf wilt maken , beknippel dan niet op de kwaliteit van het materiaal. Je betaalt misschien in de eerste instantie iets meer. Maar uiteindelijk heb je langer plezier van je houten tuinpoort omdat het hout en beslag goed blijven.


Zelf een poort maken

Er zijn meerdere houtsoorten geschikt om zelf een tuinpoort te maken. Aan het einde van oktober zijn de appels erg goedkoop en blijven veel appels over. De appeltelers krijgen de oogst niet in één keer weg en van alle appels die overblijven kunnen we zelf appelcider maken.


Meer dan een paar planken hout en scharnieren is het eigenlijk niet. Nou vooruit, ook nog een slot dan. Een aantrekkelijke en stevige schuttingdeur is een aangename toevoeging aan een erf, tuin of veld. Een zelfgemaakte schuttingdeur is makkelijk te maken en kun je aanpassen aan iedere maat schutting. Dit stappenplan legt uit hoe u zelf een houten poort maakt.


Denk bijvoorbeeld aan een toegangspoort voor uw oprit of een landelijk hek voor uw erf. In dit voorbeeld maken we een houten opritpoort in lariks-douglas van 3. Een poort voor je zelf maken is een leuke aangelegenheid. Het is niet moeilijk maar je moet wel de juiste stappen nemen en bepaalde regels in acht nemen. Een tuinpoort is, zoals het woord het al zelf eigenlijk aangeeft, het deel van de tuinomheining dat je kan gebruiken om de tuin te betreden of om hem te verlaten.


Met deze mooie houten poort bouwtekening is dit eenvoudig. Ik wil een houten poort , wat moet ik doen? Neem direct contact op met Daams Houthandel via mail, telefoon of onderstaand contactformulier!


Zelf een poort maken

Wij komen graag bij u langs om de poort in te meten en maken dan vrijblijvend een offerte. Weet u zelf de exacte maten? Neem dan contact met ons op en wij sturen u zo snel als mogelijk een offerte toe.


Dan kan je nu helemaal zelf , want in dit artikel lees jij alles over hoe jij zelf een tuinpoort kan maken in de tuin, of misschien wil je wel zelf een poort in de schutting maken. De poort is toaal 260cm breed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts