donderdag 7 juni 2018

Green egg hoes

Green egg hoes

De grootste collectie barbecuehoezen. Alle maten beschikbaar, morgen thuis bezorgd. Toch niet de juiste maat beschermhoes? Bekijk één van onze andere 6beschermhoezen.


Green egg hoes

Weten welke hoes het beste past? Zoek uw perfecte hoes op maat! Specialistisch advies nodig? Vind green egg cover het nu op Kensaq. Een afdekhoes is daardoor een onmisbaar accessoire.


Met een hoes om je barbecue, bescherm je hem tegen vocht, stof, zon en krassen. Let er wel goed op dat de hoes die je koopt past bij jouw type barbecue. Deze hoes zorgt ervoor dat alle onderdelen goed beschermd blijven. Ben jij ook zo zuinig op je EGG ? Deze waterafstotende en luchtdoorlatende hoes is van vinyl gemaakt en kan het hele jaar door gewoon in de tuin staan. De afdekhoes zit automatisch in de complete editie.


Deze luchtdoorlatende hoes is gemaakt van vinyl en doorstaat weer en wind in ieder seizoen. Wij, als fanatieke liefhebbers van deze unieke barbecue, hebben inmiddels een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd. De Green Egg is de meest veelzijdige en effectieve ”Outdoor Cooker” van het moment. Ontdek welke accessoires bij jouw model passen, hoe je daarmee het beste uit de ingrediënten naar boven haalt en de mogelijkheden van je EGG vergroot.


Tuinartikelen voor de laagste prijs. Deze zwarte hoes is gemaakt van een zware kwaliteit polyester met aan de binnenzijde een coating van PVC. Bovendien is deze hoes voorzien van Air Vents, ventilatie sluizen, om condensvocht te vermijden.


Green egg hoes

Mooie zware kwaliteit met PVC coating aan de binnenzijde. Zgan hoes voor de big green egg large. Ter bescherming van uw egg voor buiten en binnen. Alle hoezen zijn voorzien van ventilatiegaten, waardoor kans op schimmel wordt verkleind.


Big Green Egg Barbecuehoezen koop je eenvoudig online bij bol. Het is namelijk het best verkochte model. Hier zijn natuurlijk wel de juiste accessoires voor nodig. Je treft hieronder een ruime selectie accessoires speciaal voor de Green Egg Large.


Bestel nu op barbecueplein. De barbecue is beschermd tegen regenachtig weer, vrieskou of wind. Mocht u toch een hoes ter extra bescherming willen, dan kunt dat ook bij ons bestellen.


Hoe meer verse lucht er bij komt hoe heter de kolen worden. Toch raden we je aan om je EGG af te dekken met de EGG Cover als je hem niet gebruikt. Leer hoe je de temperatuur in je EGG verhoogt, verlaagt of juist gelijkt houdt en op welke temperatuur je ingrediënten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts