dinsdag 5 juni 2018

Partytafel makro

Haal vandaag nog die nieuwe Partytafel in huis. Bestel eenvoudig en snel online. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Let op: Aanhangwagens worden nooit thuisgeleverd Ik wil deze producten zelf ophalen in een Makro Drive-in Let op! Makro - Partner voor ondernemend Nederland.


De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment.

Foo non-foo gastro en alles voor kantoor. Handige inklapbare partytafel van ons huismerk Metro Professional. Zwart frame en wit tafelblad. Meer over het merk Metro Professional Metro Professional is het eigen merk van Makro voor het non-food assortiment. Deze lijn kenmerkt zich door kwaliteit en duurzaamheid.


Feestje of receptie organiseren? Koop bij DreamLand plooitafels, bartafels en bijpassende hoezen voor al je gasten. Thuisgeleverd of gratis afhalen in meer dan 400.


Partytafel Paris heeft een tweevoets onderstel en is hierdoor gemakkelijk opklapbaar.

Samen met het sevelit blad ziet deze statafel er verder heel strak uit en heeft het een iets modernere uitstraling. Voor deze statafel is een aparte trolley ontworpen waar van deze statafels oppassen. Partytafel van het merk Huismerk - Makro is beschikbaar bij Makro voor de prijs van €49. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Van picknicktafel tot tuintafeltje: bij GAMMA vindt u de mooiste tuintafels. Of maakt u liever zelf een steigerhouten tuintafel? De Londen Plus partytafel is een geavanceerdere en sterkere variant van de Londen statafel. Deze statafel heeft nog een stalen horizontale frame in het onderstel wat zorgt voor meer comfort en stevigheid.


Evenals de Londen partytafel bevat deze versie ook een buisdikte van 32mm diameter en is daarmee een van de stevigste opklapbare statafels. Een divers assortiment partytafels en partystoelen voor al jouw tuinfeesten. De grootste keuze onder dak, dat is MAKRO ! Een inklapbare of opklapbare tafel kopen? XXLhoreca heeft het in huis.


Topkwaliteit Snelle levering. Bekijk ons aanbod aan inklapbare tafels! Deze plooitafel is onmisbaar voor wie regelmatig een feestje geeft.


Je kan je feesttafel in geen tijd uitbreiden voor personen en na het feest berg je de compacte. XL Pokertafel voor spelers ovaal 3-voudig inklapbaar g.

Koop hem nu voor €12organiseer een professioneel pokertoernooi in het comfort van je eigen huis. Partytafel - Buffettafel inklapbaar 180cm Een professionele inklapbare partytafel. Het is dé ideale buffettafel voor kleine- of grote partijtjes of feesten voor zowel buiten- als binnen toepassing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts