maandag 18 juni 2018

Speelhuisje hout met glijbaan

Find speelhuisje met glijbaan vandaag! Supersterke en stoere speelhuizen met glijbaan. Speelhuisje met glijbaan kopen doe je bij TOPbuitenspeelgoed.


Koop en verkoop houten speelhuisje met glijbaan eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Natuurlijk moet een speelhuisje van hout in de eerste plaats veilig zijn en garant staan voor uren speelplezier.

Zelf een houten speelhuis maken met een glijbaan Zelf een houten speelhuis maken met een glijbaan is nu dichterbij dan je denkt, en een erg leuk doe het zelf project om zelf te bouwen. De Blue Rabbit Lookout is een multifunctionele speeltoren mét speelhuis en schommel! Het platform voor de glijbaan heeft een hoogte van 90cm en is via verschillende kanten toegankelijk. Er zijn houten speelhuisjes voor de wat kleinere tuin, tot houten speelhuizen in combinatie met houten speeltoestellen voor de grotere tuinen.


En wil je een houten speelhuis met glijbaan ? Of liever zonder glijbaan ? Daarnaast kun je je houten speelhuisje uitbreiden en aankleden met allerlei accessoires. Een houten speelhuis wil ieder kind wel buiten in de tuin hebben.

We hebben twee grote merken in ons assortiment met een ruime keus uit verschillende soorten buiten speelhuisjes. De merken houten speelhuisjes zijn BK speelhuisjes , AXI, Sunny, en Exit. Het hout voor onze speeltorens is van uitstekende kwaliteit. U bent van harte welkom om onze mooie collectie houten speeltorens met glijbaan te bekijken.


Overtuig uzélf van de kwaliteit van onze speeltorens! Iris is een middelgroot houten (Jesse) speelhuis met een lage opbouw. Lekker groot en natuurlijk met glijbaan zodat je snel weer beneden bent. Er nog niet helemaal over uit?


Kom langs in onze winkel voor advies, of om de speelhuisjes te testen! U kunt ons vinden in putten aan de Stationstraat 30a. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment houten speelhuizen. Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp.


Meer speelplezier met elkaar! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Met een glijbaan , een zandbak, een schommel of juist een huisje boven de grond of met een heuse veranda.


In dit artikel geef ik je wat voorbeelden van kant-en-klare speelhuisjes en laat ik je ook zien hoe je deze eventueel zelf zou kunnen maken door middel van Pinterestvoorbeelden. Sunny Beach Tower speeltoren Deze speeltoren Beach Tower van Sunny met glijbaan en dubbele schommel zorgt voor urenlang speelplezier. Dit speelhuis op groot platform met glijbaan en zandbak gaat nooit vervelen.

Door het open uiterlijk kun je de hele omgeving ontdekken. Nodig al je vriendjes maar uit voor een dag speelplezier! Houten speelhuisje Loft3Rood Exit, half hoog leuk Scandinavisch rood gekleurd speelhuisje met glijbaantje , nu met praktische uitbouw. Denk aan speelhuisjes met veranda en glijbaan of een klein speelhuisjes enkel gemaakt van hout. In de catogorie speeltoestel accessoires kun je speelhuisje nog voorzien van bijvoorbeeld een speelgoed verrekijker of extra handgrepen, zo maak jij je speelhuisje helemaal compleet.


Bekijk ons uitgebreide assortiment en je ziet meteen waarom het zo leuk is om alleen of met meerdere kinderen te spelen in zo’n prachtig huisje! Kies uit speelhuisjes van hout of kunststof. Zoals je kunt zien in ons aanbo hebben we diverse soorten speelhuisjes voor je. De varianten van kunststof zijn het voordeligst. Het houten speeltoren Exit aksent met glijbaan en schommel is een compleet speelhuisje met alle speelbenodigdheden.


De houten speeltoren heeft een platformhoogte van 20m en is bereikbaar via een glijbaan en een trap die ook nog eens handvatten heeft die voor extra grip zorgen. Kies dan voor een speelhuisje inclusief ingebouwde speeltoestellen. Zo kun je ook kiezen voor een speelhuisje van hout met glijbaan , zandbak en andere toestelaccessoires. Bekijk al onze speelhuisjes online en bestel jouw favoriet eenvoudig in de webshop. Wij leveren het houten speelhuisje dan binnen enkele dagen bij je thuis.


Een kunststof speelhuis is vaak vrolijk gekleur licht en eenvoudig te verplaatsen. Een speelhuis van hout heeft een natuurlijke uitstraling en is over het algemeen groter. Om een echt thuis van je speelhuisje te maken zijn er speelhuisaccessoires verkrijgbaar zoals een telescoop, verrekijker, bel en stuurwiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts