woensdag 20 juni 2018

Boretti davinci

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Verken Vinci vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Boretti DaVinci prijzen vergelijken.

Bespaar tot wel via kiesproduct. De meest complete en luxe Outdoor uitvoering binnen de Inizio collectie. Net als Leonardo da Vinci een exceptionele alleskunner. Op deze Outdoor Kitchen kan elk gerecht in een handomdraai worden bereid.


Alle laatste ontwikkelingen en trends komen samen in dit ontwerp, voor een scherpe prijs. En last but not least is de barbecue standaard uitgerust met een thermometer, zodat u verzekerd bent van de juiste temperatuur onder de kap. De buitenkeuken om heerlijke gerechten op te bereiden voor uw familie en vrienden!

DAVINCI Voorwoord Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe barbecue. Wij zijn ervan overtuigd dat u, met uw passie voor barbecueën en het buitenleven, een alledaagse zomeravond omtovert in een prachtige buona sera en uw tuin in een giardino. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Deze bakplaat is goed voor het bakken van vlees, vis en groenten.


In het assortiment proeft u het authentieke Italië. Voor wie graag extra snel een maaltijd op tafel wil zetten, zijn er de gasbarbecues. Help anderen en geef jouw mening over dit product.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Niet voor niets draagt deze Outdoor Kitchen dus zijn naam. Met drie onafhankelijk van elkaar opererende hoofdbranders van kWh, pakt hij verschillende soorten gerechten tegelijkertijd.


Uw barbecuegereedschap kunt u opbergen in de ruimte achter de twee deuren. Kies uit producten vanaf € 295. The most complete and luxurious outdoor model in the Inizio collection.


An exceptional all-rounder, just like Leonardo da Vinci himself. Any dish can be prepared in an instant with this outdoor kitchen.

Deze luxe alleskunner is een pronkstuk in elke tuin of terras. Bereid de lekkerste gerechten binnen een handomdraai en beleef je favoriete gerechten als nooit tevoren. Deze ‘zware’ Outdoor Kitchen is makkelijk te verplaatsen door vier stevige wielen.


Gekocht als verjaardags cadeau voor mijn man - en wat is hij er blij mee! Veel ruimte voor vlees, een plaat voor groente, infrarood om alles warm te houden, een extra brander voor sausjes, ruimte eronder voor het glasfles, en zo mooi om te zien. De prijs was ook zeer goed! Met onafhankelijk regelbare hoofdbranders bereid je verschillende gerechten tegelijkertijd.


Gemaakt van hoogwaardig polyester voor optimale bescherming. De hoes is geschikt voor de DaVinci , Ibrido, Ligorio en Maggiore barbecues. Is je bakplaat aan vervanging toe, of wil je één toevoegen aan je buitenkeuken?


Het gietijzer wordt heel heet en heeft een goede hitteverdeling. Daamaast biedt Da Vinci een infrarood grillspit brander, een infrarood bodembrander en eenzijbrander waarop u bijvoorbeeld sauzen en soepen kunt bereiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts