maandag 18 juni 2018

Mierenlokdoos

Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. De grootste collectie mierenlokdozen hier! Ik had eerst een merkloos mierenlokdoos uitgeprobeerd en dat werkte totaal niet, daarom dacht ik eerst dat deze ook niet zou helpen, maar ik ben blij dat ik het uitgeprobeerd heb. Wel heb ik een doosje ook in de tuin uitgeprobeer maar daar leek het niets te doen. Mierenlokdozen voor de laagste prijs.


Mierenlokdoos

De HG X mierenlokdoos stuks is een uiterst effectieve manier om verlost te worden van die vervelende mieren. De HGX mierenlokdoos is een uiterst effectieve manier om verlost te worden van die vervelende mieren. Kunnen honden vergiftigd geraken door het eten van een mierenlokdoos ? Honden houden van zoetigheid en zullen proberen om bij de inhoud van de mierenlokdoos te komen.


Per ruimte is lokdoos voldoende, plaats bij grote overlast lokdozen. Je vindt het bij Albert Heijn. Vandaag bestel morgen in de keuken.


Over het algemeen zal één mierenlokdoos voldoende zijn om een mierennest te vernietigen. In het geval van hevige mierenoverlast wordt aanbevolen om twee lokdoosjes te plaatsen. Een mierenlokdoos wordt gebruikt als mieren bestrijdingsmiddel maar kan nog wel eens plotseling verdwijnen.


Er is dan een kans de de hond of kat deze heeft opgegeten. Omdat er verschillende openingen zijn in de doosjes komt er een zoete lucht vanaf. Deze lokstof bevat een insectendodend middel (insecticide). Als honden of katten bij zo’n mierenlokdoosje kunnen komen, wil het nog wel eens gebeuren dat ze de inhoud opslurpen. Voor 23:bestel Morgen in huis.


Mierenlokdoos

Als de lente komt, laten ook mieren zich weer zien. De Bayer Natria mierenlokdoos kan zowel binnen als buiten, op bijvoorbeeld balkons en terrassen, gebruikt worden om mieren te bestrijden. De lokdoos opent u aan de zijkant door het perforatiegat in te drukken.


Dit product is 1 natuurlijk en een zeer effectieve oplossing om het nest te bestrijden. De werksters zullen de stof mee het nest in nemen, waarna het zich verspreid. Afhankelijk van de grootte van het nest kan het even duren voor de plaag is opgelost.


Mierenlokdoos

Geef dat ongedierte geen kans! Uit onze collectie bestrijdingsmiddelen. Van het merk Bayer, dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Bestrijdingsmiddelen.


Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Daar wordt vervolgens de hele kolonie getroffen. Verwijder de folie om de mierenlokdoos en open deze door de lipjes af te breken. De mieren nemen de insecticide mee naar het nest.


Plaats vervolgens de HGX mierenlokdoos op een beschutte plaats waar veel mieren voorkomen. Denk hierbij aan een mierenstraat op de plek waar de mieren het huis binnenkomen. Gemakkelijk toepasbaar in huis. Onze mierenlokdoos kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Hoe gebruikt u de HGX mierenlokdoos ? Solabiol mierenlokdoos - Heb jij last van een mierenplaag in huis?


Dan zijn mierenlokdozen de ideale oplossing. Zonder moeite lok je de mieren naar het gif en zorg je dat ze dit meenemen naar het nest en het verspreiden, zodat ook andere mieren ervan zullen eten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts