vrijdag 1 juni 2018

Weber pizzasteen

Kies uit producten vanaf € 299. Specialistisch advies nodig? Na het barbecueën tilt u de handige aluminium bakplaat van de steen om de pizza of traktatie makkelijk van de barbecue naar de tafel te dragen. Geniet van het leven zoals in la bella Italia. Stelt u zich eens voor: een heerlijke pizza, bereid in een steenoven, op een schilderachtig terrasje in Napels.


En stelt u zich nu eens voor dat u diezelfde pizza eet in het comfort van uw eigen achtertuin.

Met de pizzasteen hoeft u niet naar Italië. Het barbecue seizoen is weer geopend. Het perfecte moment om mijn pizzasteen uit te testen. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Sinds enkele dagen ben ik de gelukkige eigenaar van een weber pizzasteen , en deze gaat vrijdag a. Nu heb ik uiteraard al het één en ander gelezen op het forum.


Indeling van kolen direct onder de steen of in een cirkel daar zijn de meningen blijkbaar over verdeeld. Gelukkig is er een oplossing voor het behouden van een meer constante temperatuur in normale (hete-lucht) ovens: de pizzasteen. Pizzasteen voor het bakken van pizza in een normale oven.

Plaats de pizzasteen in de oven voordat je deze laat opwarmen en leg de pizza op de pizzasteen zodra de oven goed is voorverwarmd. Met behulp van een pizzasteen creëer je een speciale pizzabakplaat. Een pizzasteen is gemaakt van materiaal zoals aardewerk of keramiek, en daardoor uitermate bestand tegen hoge temperaturen.


Ook bak je je eigen brood op deze pizzasteen. Dit brood krijgt dan een knapperige korst. De pizzasteen heeft een dikte van milimeter en wordt geleverd met aluminium bakplaat. Voor elke barbecue is er een geschikte pizzasteen ! Het assortiment bestaat uit pizzastenen van verschillende A-merken. De merken lopen al jaren voorop in de ontwikkelingen voor de barbecue en barbecue accessoires.


En het is ze gelukt om een goed product op de markt te zetten. Voor 23:bestel is morgen thuis! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Weber. Vooraf, achteraf of gespreid.


Ervaar het gemak van Wehkamp. De praktische draagbeugel is speciaal ontwikkeld voor een gemakkelijk en veilig gebruik bij het barbecue gourmet systeem. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Het materiaal houdt de warmte goed vast waardoor je een heerlijk knapperige bodem krijgt. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Week je pizzasteen in water als laatste redmiddel om hem schoon te krijgen.

Verbrande en aangekoekte resten moeten soms in water weken om zachter te worden, zodat je de resten kunt verwijderen. Laat je pizzasteen een nachtje in kraanwater weken en probeer de resten dan nog eens eraf te schrapen. De steen is rond en heeft een dikte van millimeter met een kookoppervlakte van centimeter.


Houdt u naast overheerlijk vlees van de barbecue ook van een pizza? Dat is weer eens iets anders dan een worstje of een hamburger! Probleem is dat de steen dan (je omschrijft dat er geen lucht naar boven kan) alleen van onder verhit wordt, Hierdoor wordt je korst te gaar (zwart dus) en je toppings niet gaar.


Op de SJ past hij dus in principe niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts