vrijdag 29 juni 2018

Landhekken gegalvaniseerd

Landhekken gegalvaniseerd. Ze zijn een begrip in het buitengebied: de landhekken gegalvaniseerd van Hardeman Hekken. De ijzeren landhekken vindt u door heel Nederland. Dankzij de duurzame en stevige stalen hekken, staat vee altijd op een veilige plek in de wei.


Zie website voor alle verzinkte weidepoorten, schrikdraa ronde palen, schapengaas, schanieren, overslag en accessoires. Snelbeton kg vanaf € Meer informatie Sluitoog voor houten palen, gegalvaniseerd vanaf € Meer informatie Bokwiel t.

Meer informatie Insteekdop zwart vanaf € Meer informatie Grendel (grondpen) vanaf € 1Meer informatie Azobe biels, zeer duurzaam, ca. Van onze bekende gegalvaniseerde landhekken verkochten wij er vele duizenden en nog steeds zijn de gegalvaniseerde hekken een veelgevraagd product. Ook de Hardeman houten landhekken staan bekend om zijn kwaliteit.


De houten hekken hebben een fraaie Engelse uitstraling en zijn beschikbaar in een enkele of dubbele poort. Grootveehek (buizen) Diverse lengtes Hoogte 1. Een begrip in het buitengebied: de stalen Hardeman hekken vindt u door heel Nederland. Menig koe of schaap vindt een van onze hekken in haar weg wanneer zij het weiland wil verlaten.


Ruime ingang voor je weiland met dit gegalvaniseerd.

Sas Trading, omheiningen en elektrische afrasteringen. De hoogte van de slagboom is 1cm. Paal is bovenop dichtgelast en heeft geen losse plastic dop b. Met Stelscharnier zodat u het landhek altijd recht kan hangen!


Geschikt voor in de weide of als stalhek. De landhekken worden compleet geleverd met hang- en sluitwerk. Het hek is gegalvaniseerd. De sluiting is makkelijk in gebruik en hiermee kan het het landbouwhek worden afgesloten met een slot. Door de verstelbare scharnieren is de weidepoort makkelijk recht te hangen.


De weidepoorten zijn compleet gegalvaniseerd. Qmac landhekken en poorten voor het afrasteren van land en erf. Deze gegalvaniseerde landhekken hebben een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Alle hekken zijn standaard gegalvaniseerd.


Gratis verzending vanaf € 40- leverbaar binnen 2-weken. Bestel online bij De Boer. Welkom op de website van Huizinga Hekkenhandel, het adres voor zware landhekken , sierhekken, ruiven, stierenhekken, etc. In overleg zijn eventueel ook uw eigen ontworpen hekken te realiseren, er is veel mogelijk.


Door eigen fabricage kunnen wij voor zeer scherpe prijzen onderstaande hekken leveren.

Uit voorraad leverbaar diverse afmetingen landhekken , mocht u afmeting hier niet bij staan, wij maken ze graag op maat voor u. Bij De Boer Drachten kunt u terecht voor diverse soorten gegalvaniseerde landhekken (grootveehekken en kleinveehekken) in de meest gangbare maten, welke standaard op voorraad zijn. Dit landhek is geschikt voor zowel grootvee als ook kleinvee als schapen geiten, kippen en de hond. Zeinstra Blauwhuis levert het.


Aflammerhek met buizen Lengte 3m. Een doorgang in uw afrastering en weiland is onmisbaar en moet bovendien gemakkelijk sluitbaar zijn. BTN de Haas heeft diverse soorten en afmetingen landhekken in het assortiment.


Met het landhek van BTN de Haas, van meter lang en meter hoog bent u verzekerd van kwaliteit. Roest krijgt geen vat op een landhek dat gegalvaniseerd is. Daardoor heeft het een bijzonder lange levensduur. Naast de traditionele houten of gegalvaniseerd landhekken , kan U bij ons ook nog terecht voor houten of gegalvaniseerde doorgangspoorten.


Zodoende dat de wandelaar vrij kunnen passeren, doch dat de dieren in het domein niet kunnen ontsnappen. Alle landhekken worden geleverd inclusief verstelbare oogbouten en veergrendel. Regelbare scharnieren, onze poorten hangen en rusten niet op de grond!


Zeer stijve constructie - Goede kwaliteit, netjes afgewerkt - Engels fabricaat - Vol bad gegalvaniseerd. Levering in heel Nederland. Dit bestaat uit de verkoop, onderhoud en reparatie van tractors en landbouw machines.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts