dinsdag 8 januari 2019

High tea noordoostpolder

High Tea menu vanaf €1p. Laagste prijs en gratis avondbezorging. Bijzondere mensen, verras je met een wel heel bijzonder cadeau! Voor een high tea in combinatie een bijzonder museum ga je naar Lelystad.


Breng een bezoek aan de Bataviawerf of het Aviodrome, waar ook kinderen hun ogen uitkijken, en geniet van een high tea bij Bataviahaven met uitzicht op de haven of bij Flantuas met uitzicht op de start- en landingsbaan van luchthaven Lelystad.

Liefhebbers van tuinen en het Engelse landleven kunnen hun hart ophalen. Op zoek naar een gezellige theetuin in Flevoland om heerlijk te genieten met familie, vrienden of vriendinnen van een uitgebreide high tea in een schitterende tuin? Een welverdiende middagborrel en aansluitend genieten van een heerlijk diner. Hapjes aan Huis serveert complete Partyservice van oa.


Gezellig de tulpenroute rijden met allerlei lekkers voor onderweg? In plaats van warme thee krijgt u dan een flesje jus d’orange. Wellerwaard is het jongste recreatie-en natuurgebied in Noordoostpolder.


Het is groot en ruim opgezet en voor iedereen die wil genieten van de natuur.

Je kunt er zwemmen, spelen op het stran wandelen, uitwaaien en barbecueën. In het gebied eromheen kun je er golfen, paardrijden, zwemmen, fietsen en wandelen. Catering bedrijf nodig in Noordoostpolder ? Biologische cateraars, biologisch traiteur of partyservice? Van borrelhapjes tot high tea , tapas en buffetten in Noordoostpolder.


Voor het bestellen van biologisch eten, koude en warme hapjes. Vandaag bestel morgen in huis. Rij de tulpenroute in de Noordoostpolder. Helga Brenninkmeijer van Lionsclub Noordoostpolder. Gratis verzending en retour!


En een culinair weekend – op en april – met een pop-up restaurant met mogelijkheden voor een lunch of high tea en. Onze kerst high tea belooft dit jaar weer bijzonder te worden. Er gelden voor onze Kerst of Eindejaars high tea aangepaste prijzen.


Ervaar het gevoel van vrijheid in Buitenplaats de Heeserhof. Het tuinpaviljoen en de prachtig aangelegde parktuin, met het uitzicht op de uitgestrekte landerijen van de Noordoostpolder , zorgen voor rust en sfeer. Denk aan een high tea , een bruiloft of een zakelijke bijeenkomst.

Beleef het voorjaar en ervaar de meest kleurrijke tulpenstreek van Nederland. Deze is door de National Geografic uitgeroepen als één van s’werelds mooiste. Midwinter in de Noordoostpolder 5-daags arrangement Even er snel nog tussenuit ! De high tea website van Nederland! Vind hier de mooiste locaties, de leukste workshops en de beste cateraars.


New Arrivals op Winkelstraat. In het belevingsveld staat een pop-up restaurant. Ook is het mogelijk een ‘Pies of Keek’ high tea box mee te nemen voor onderweg. Rondom de selfievelden is een creatieve markt ingericht met schilderijen, sieraden, irissen en je kunt een tattoo laten zetten. U kunt vanaf personen reserveren voor een heerlijke lunch.


Op feestdagen (Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Moederdag en Vaderdag) en iedere laatste zondag van de maand zijn we ook open voor de lunch, high tea of een vroeg diner. Heerlijke hapjes van goede kwaliteit. Op tijd geleverd in een grote koelbox met serviesgoed. Enige minpuntje ik had telefonisch contact gehad over de mogelijkheid van een suikervrije portie. Medewerkster van hapjes aan huis gaf aan dat dit geen probleem was.


Omdat de dienst buiten wordt gehouden, is het comfortabel als iedereen een eigen stoel of kleedje mee neemt. Het wordt tevens aangeraden om met de fiets te komen, vanwege beperkte parkeergelegenheid. Voor de high tea wordt iedereen gevraagd zelf wat mee te nemen, waar na de dienst gezamenlijk van wort genuttigd.


Welkom in ons restaurant waar het ambacht hoog in het vaandel staat. Van brood tot bonbon, van soep tot ijs. Binnen enkele ogenblikken geregel zonder schort of kookstress.


De luxe van heerlijk eten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts